Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínesek a lányok? Lány létemre már elegem van belőle.
A lányok többségének lehet egy börtöntöltelék, Azerbajdzsáni, suttyó, bunkó, tahó, drogos vagy bármilyen pali, ha 10/10-es a számára, akkor jöhet.
Rohadt unalmas már hallgatni, a barátnőim sírását, hogy megcsalta, átverte, felpofozta, csak dugásra kellett, és akkor írnám, hogy nem lep meg, én megmondtam stb. akkor én lennék a szemét barátnő, aki nem vigasztal, mert hát nekem minden ilyen esetben az a dolgom, ami már rohadt unalmas. A fiúkban legalább van annyi, hogy csak dugásra kell nekik a jól kinéző lány, akinek extra gáz a belseje, de ezek meg teljesen belezúgnak ezekbe a gusztustalan "emberekbe".
Ilyenkor 2 lehetőség van,
-nem foglalkozni vele, mindenki a saját hibájából tanul, de a 90% nem tanul a saját hibájából
-kizárni az életemből az ilyen lányokat, de akkor barátnőm nem maradnak, mert 90% ilyen
Nem a te dolgod, ki mikor tanul a saját hibáiból.
Másrészt meg neked, mint barátnőnek kvára nem az a dolgod, hogy így beszélj a barátnődről, aki megbízik benned annyira, hogy ezeket elmondja neked.
Ha te ahelyett, hogy értékelnéd a bizalmát másoknak pofázol és a barátnődet szidod, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot, mindenki jobban jár.
Egy igazi f-sz barátnő vagy, de adod itt az angyalt, virtuálisan meg szopkodod itt a férfiak farkát, hogy minden nő olyan silány, bezzegén. Fejezdbe. :D
1. Nem vagy lány.
2. Akkor sem lesz nőd, ha itt most trollkodva jól "bosszút állsz" ezzel a hülye kérdéssel a nőkön.
3. És nem azért, mert te túl "jó fiú" lennél, hanem mert töketlen, manipulatív, kamuzós idióta vagy.
4. Vegyél guminőt.
Sok lány összekeveri az agresszivitást a határozottsággal. Imőonűl nekekik ha egy férfi agresszíven viselkedik, domináns.
Csak épp az ilyen mindenkivel az, a kapcsolatban a párjával is agresszív lesz és semmiben nem tür el az övétől eltérő más véleményt. A problémamegoldás az ilyennél fizikai vagy verbális agressziót jelent.
Látom itt vannak a szokásos faxéhes feminácik sunshinedoll stb.. Na meg az inas pincsikutyáik
Leköpbi is meherőltető lenne ezeket 😂
# 41
Te nem csak virtuálisan szoktad minden férfi farkát szopni te olcsóság :D A gyk-n tanusított férfigyűlöleted nyilván abból ered, hogy mindenki csak beleélvez a szádba. :D
# 42
Ha férfi lennék, akkor sem ilyen örökszűz, proli, gyk megmondóemberektől kérnék tanácsot, mint te :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!