Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányos vagyok pasi létemre? Nők, titeket ez zavarna?
Leszögezem: heteroszexuális vagyok, nagy mérettel, jó szexuális étvággyal. Soha nem érdekeltek a férfiak. Viszont azt vettem észre, hogy társkeresőkön (Tinderen) csak a biszexuális nők jelölnek vissza. Komolyan, senki más. Más társkeresőkön, ahol egyébként is lehet üzenni, meg konkrétan férfiak szoktak írogatni. Ki van írva mindenhova, hogy hetero vagyok. De rengeteg ilyen üzenetet kapok, nagyon zavaró.
Amúgy viszonylag vékony vagyok, bár most kezdtem el kondizni. Átlagos magasságú, világos bőrű, félhosszú hajú — a fejformám miatt csak ez áll jól. A hangom sem túl mély, mondjuk nem is nyávogós, hála az égnek. Az arcom is elég fiatalos. Érdeklődésre, személyiségre viszont egyértelműen férfias vagyok.
Mondjuk az is beszédes, hogy a "kislányoknak" is tetszeni szoktam, gondolva itt a 14-18 éves korosztályra. De belőlük kinőttem már.
Nők, mondjuk 20 felett. Ti adnátok esélyt egy ilyen pasinak, mint én?
Pff... a leírásod alapján bocs de nem...
Egy férfi legyen férfias kinézetű.
Csak elméletben válaszolok, nem keresek párt. Ezt így ennyi infó alapján nem tudnám 100%-ra megmondani. Összképtől függ.
Ha ilyen Robert Pattinson, Paul Wesley féle arcod van, akkor biztos nem...az én ízlésvilágom attól a típustól nagyon messze van. Ha nála férfiasabb, karakteresebb vagy, akkor talán. Mondom, ez attól függ, hogy ha ránézek egy adott pasira, akkor bejönne e vagy nem. Plusz, hogy elég magas vagy-e. Nekem 185 alatt nem játszana senki.
Leírás alapján nem hiszem, hogy annyira nőies lennél, hogy csak a homárok és a tinilányok forduljanak meg utána. Lehet véletlen?!
Ha nem lenne párom, akkor nem találnék benned kivetnivalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!