Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik csak csinos lányt akarnak (tehát maguk is felszínesek), miért várják el a lányoktól, hogy ők viszont ne legyenek azok?
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 13:10
1/19 anonim válasza:
A Vakokat kivéve minden ember felszínes és mindenki számára csinos párt szeretne, de olyan csinos párt aki szemében mi is vonzóak vagyunk.
2/19 anonim válasza:
Mert buták.
Kár volt amúgy nemekre osztva feltenni a kérdést. Lányból is találhatsz olyan kérdést itt az oldalon, hogy "A jó pasik miért csak őket és őket veszik észre?" :D
Én azt várom el a lánytól, hogy a lelke legyen "csinos". Nem véletlen vagyok egyedül.
3/19 anonim válasza:
Ezzel tudsz főzni? Ha nem akkor nem érdekel hogy nézel ki.
4/19 anonim válasza:
Mert úgy gondolják nekik alanyi jogon jár a csinos nő, miközben ők semmit nem tudnak nyújtani vonzalom terén.
5/19 A kérdező kommentje:
3.: tudok és szoktam is, csak nem olyan s.eggfejeknek, akiknek ez a mérce és akik szerint a nőknek konyhában a helye, hanem olyan férfinek, aki megérdemli ;)
2017. máj. 30. 13:26
6/19 anonim válasza:
Tökéletes kérdező. Bár alapból nem érdekelne hogy tudsz-e vele főzni vagy sem,mert az én álláspontom szerint egy férfinak kötelessége eltartania magát,főzés,mosogatás stb terén is. De kíváncsi voltam mit reagálsz :D 3-as voltam.
7/19 anonim válasza:
Igen, minden pasi felszínes, aki csinos nőt akar. Akik nem felszínesek, kimondottan a bányarémeket szeretnék maguk mellett tudni egy életre.
8/19 A kérdező kommentje:
6.: nincs szükségem vizsgáztatásra, főleg nem ismeretlenektől. Tűnés eltartani magadat
2017. máj. 30. 13:34
9/19 anonim válasza:
Az információink 90%-át a látás útján szerezzük be, ebből következik, hogy nem felszínes ember gyakorlatilag nem létezik, legalábbis a te fogalmaid szerint.
10/19 anonim válasza:
Hű, kérdező, valamiért azt gondoltam, sokkal kedvesebben bánsz az emberekkel. Egyre kevésbé gondolom azt, hogy nálad a felszínességgel van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!