Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak, akik csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik csak csinos lányt akarnak (tehát maguk is felszínesek), miért várják el a lányoktól, hogy ők viszont ne legyenek azok?

Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 13:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10.: hímsoviniszta, provokáló bepróbálkozásra nem fogok kedvesen válaszolni :)
2017. máj. 30. 13:45
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Akkor főzzél nekem valamit, ha hatosnak nem akarsz.

30/f

2017. máj. 30. 14:05
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felajánlást, hogy főzhetek, de szerencsére van kinek főznöm, csak ő cserébe szintén főz nekem és nem csak elvár
2017. máj. 30. 14:09
 14/19 anonim ***** válasza:

ez mekkora egy hülye szöveg, hogy akiknek csinos lány kell az felszínes. Ez a legfelszínesebb kijelentés amit csak tehetsz.

Nekem azért kell csinos lány, mert én is "csinos vagyok" és nem tudnék elfogadni mellettem egy elhízott, anti-sportos, egészségtelen, löttyedt csajt aki chipszet zabál egész nap.

Nem csak azért, mert ronda, hanem mert ilyen felfogása van az életről, vagyis nem tetszik a gondolkozása, vagyis a belseje.

2017. máj. 30. 14:34
 15/19 anonim ***** válasza:
8%

Én se csak elvárok.

"Köszönöm a felajánlást, hogy főzhetek, de szerencsére van kinek főznöm, csak ő cserébe szintén főz nekem és nem csak elvár"

Ezt hogy kell elképzelni ? Megfőztök és, ha kész vagytok cseréltek ? :D

30/f

2017. máj. 30. 14:37
 16/19 anonim ***** válasza:

attól hogy valaki nem igénytelen, még nem lesz egyből csinos. a dagadtság pedig egyfajta igénytelenség.

egyébként ugyanolyan ez, mint amikor ribizik azokat a nőket, akik nem csak egy férfivel szexeltek életükben. miközben ha nekik lehetőségük lenne rá, nők ajánlkoznának fel nekik, hogy szexeljenek, akkor kb mindegyikkel elmennének.

2017. máj. 30. 14:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az felszínes, akinek a külső elég, tehát aki összejön egy szép emberrel akkor is, ha az maffiafőnök. Innentől kezdve kevés ember felszínes igazán. Ha a kérdés az, hogy a külső számít-e, akkor az meg mindkét nemnek számít. Azt meg hogy kinek jobban meg ilyenek azt szerintem kb. olyan hatékonysággal lehet kitalálni, mint hogy pl. mi lenne ha madár lennék.
2017. máj. 30. 20:51
 18/19 anonim ***** válasza:

"Hű, kérdező, valamiért azt gondoltam, sokkal kedvesebben bánsz az emberekkel. Egyre kevésbé gondolom azt, hogy nálad a felszínességgel van a probléma.

"

Én tökre megértem, minek jön ide valaki vizsgáztatni?

2017. máj. 30. 20:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Attol meg mert valaki csinos baratnot szeretne, meg nem felszines. Ezt csak az onsajnalkozo csunyak mondjak irigysegbol. Emellett a kulso nem minden, a belso ertekek fontosabbak. De ki akarna olyannal lenni akihez nem vonzodik/nem tetszik neki? Ez teljesen ertheto
2017. jún. 1. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!