Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti képesek lennétek párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti képesek lennétek párkapcsolatra egy ilyen nővel, aki így nyilatkozik? El tudnátok képzelni életetek szerelnének, gyerekeitek édesanyjának? Láttok benne értéket?

Figyelt kérdés

Idézek: "Soha nem fogok félreállni a férfias dolgok elől, nem fogom visszafogni magam, nem fogok munka mellett egyedül vezetni egy egész háztartást, nem engedem át a páromnak a döntéshozatalt semmiben (EGYÜTT döntünk). Ha egyszer uralomra törnek itt a muszlimok, akkor inkább hagyom, hogy kivégezzenek a büdös francba, minthogy én ilyen szerepben legyek. Egyszerűen nem nekem való. "

Nos?

2017. okt. 8. 17:45
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
78%

39#

40 nél a pont. többet képzeltétek bele, mint ami a kérdésben van. A legtöbb párkapcsolatban élő nő pontosan ilyen kapcsolatban él. De aki nem, az biztosan nem itt fogja telesírni az oldalt. Önálló, határozott, elvan egyedül is, ha nem talál normális férfit/ csak szexre meg bármikor van jelentkező, ha arra vágyna/. De amúgy meg még mindig azt gondolom, hogy a férfiak nagyrésze normális és hasonlóan gondolkozik, simán fog párt találni ez a nő. (nem ennek az oldalnak a ferfi tagjaiból kell kiindulni. itt a 80% hímsoviniszta, nem is véletlenül vannak egyedül)

2017. okt. 9. 18:30
 42/43 anonim ***** válasza:

39!

Szerintem jobb pozícióban vagyok , mint te. Én sosem kerestem pasit...sosem volt erre gondom, de az összes megkérte a kezem, akivel eddig életem során szóba álltam. Sőt, 13 éve élek házasságban, sosem csaltak meg, én sem csaltam...és a férjemnek esze ágában sincs elhagyni, még egy szőke csöcsös cicamica kedvéért se, aki füttyszóra sz.opik. Szóval...valami zavar van a rendszeredben kedves, ne csodáld, ha senkinek sem kellesz.

2017. okt. 10. 13:30
 43/43 anonim ***** válasza:
40: milyen eredeti kérdésről írsz? Kérdező egy másikat is kiírt?
2017. okt. 10. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!