Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti képesek lennétek párkapcsolatra egy ilyen nővel, aki így nyilatkozik? El tudnátok képzelni életetek szerelnének, gyerekeitek édesanyjának? Láttok benne értéket?
Idézek: "Soha nem fogok félreállni a férfias dolgok elől, nem fogom visszafogni magam, nem fogok munka mellett egyedül vezetni egy egész háztartást, nem engedem át a páromnak a döntéshozatalt semmiben (EGYÜTT döntünk). Ha egyszer uralomra törnek itt a muszlimok, akkor inkább hagyom, hogy kivégezzenek a büdös francba, minthogy én ilyen szerepben legyek. Egyszerűen nem nekem való. "
Nos?
39#
40 nél a pont. többet képzeltétek bele, mint ami a kérdésben van. A legtöbb párkapcsolatban élő nő pontosan ilyen kapcsolatban él. De aki nem, az biztosan nem itt fogja telesírni az oldalt. Önálló, határozott, elvan egyedül is, ha nem talál normális férfit/ csak szexre meg bármikor van jelentkező, ha arra vágyna/. De amúgy meg még mindig azt gondolom, hogy a férfiak nagyrésze normális és hasonlóan gondolkozik, simán fog párt találni ez a nő. (nem ennek az oldalnak a ferfi tagjaiból kell kiindulni. itt a 80% hímsoviniszta, nem is véletlenül vannak egyedül)
39!
Szerintem jobb pozícióban vagyok , mint te. Én sosem kerestem pasit...sosem volt erre gondom, de az összes megkérte a kezem, akivel eddig életem során szóba álltam. Sőt, 13 éve élek házasságban, sosem csaltak meg, én sem csaltam...és a férjemnek esze ágában sincs elhagyni, még egy szőke csöcsös cicamica kedvéért se, aki füttyszóra sz.opik. Szóval...valami zavar van a rendszeredben kedves, ne csodáld, ha senkinek sem kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!