Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki rosszul néz ki, akkor semmi esélye párkapcsolatra?
Sziasztok,
Azért írom ezt, mert nem igazán vagyok sikeres a társkeresés terén sem személyesen, sem online felületen. Általában mondjuk nem tudom meg, miért is ráz le egyszer csak a csaj van, amikor 3-4 hónap után, így gondolom a kinézetem nem elég jó. Főleg, mivel online formában az esetek 90%-ban el se tudok kezdeni beszélgetni velük.Már nem igazán tudom, mit lehet még kitalálni, hogy esetleg sikerüljön a dolog :( 22/f
Online sokkal rosszabbak az esélyeid, hatalmas tévhit, hogy jó dolog. Persze van akinek összejön, de elég ritka.
Regisztrálj egy társkeresőre nőként valami átlagos csaj képeivel és meg fogod érteni, hogy mi a probléma.
Ha már hónapokig tart valamilyen ismerkedési folyamat, akkor nem hinném, hogy a külsőd miatt fuccsolt be, kiéve ha még előtte még sosem látott... Ha pedig látott, akkor ott biza más baj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!