Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, hogy bár azt mondják, nem nézek ki rosszul, mégsem jönnek nagyon oda hozzám a srácok?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy én tényleg igyekszem, mosolygok az utcán, kedves vagyok mindenkivel, mégis, szinte alig állnak velem szóba komolyabb szándékkal srácok. Persze ez így nem teljesen igaz, annyi a módosítás, hogy nagyon idióták persze megtalálnak, olyanok, akiknek mondjuk 4 éve van barátnőjük, aki épp terhes... Vagy totálisan idegbeteg emberek. Na meg azok, akiknek 1 éjszakára kellenék. És nem értem ez miért lehet...
21/L
Engem még idióták sem találnak meg, szóval nem vagy ezzel egyedül :(
22/L
1, Azt hiszik kretén vagy, hogy állandóan csak mosolyogsz
2,a mosolyod magabiztosságot sugároz, amitől sok pasi beijed
3, sok a beteg ember, főleg itt gyk-n szembesül vele az ember, ahogy a szex témakört nézegeti, hogy milyen elkorcsosult selejt emberek léteznek nagyon beteg szexuális igényekkel..már én szégyenlem magam amikor olvasom a kérdéseiket, válaszaikat. tehát statisztikailag nagy esélyed van rá, hogy aki épp rád mozdul az egy ilyen ember.
"mosolygok az utcán" - az jelenthet könnyen kaphatóságot is sajnos
"kedves vagyok mindenkivel" - ez meg egy férfinek azt is üzenheti, hogy bárki mással is kedves, és nyitott vagy, nemcsak az adott emberrel.
"mégsem jönnek nagyon oda hozzám" - fura lenne egy parkban odamenni egy idegen férfinak egy idegen nőhőz. Nem igazán reális. Tuti el lesz hajtva.
Ezek a jó kérdések, és csomószor ez van itt. :)
Nem is értem, hogy milyen válasz lenne megfelelő?! Hogy férfiatlanok a férfiak?
Reakció nulla, de a sok szorgos hangya meg kopácsolja csak be a választ... Ez a megalázó a nők részéről szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!