Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha minden csak rosszul sül el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden csak rosszul sül el az életedbe hogy álltál talpra és kezdtél új életet? (párkapcsolatra és munkára gondolok első sorba)

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 17:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Még sehogy.

Pedig már lassan fél éve kínlódok.

2011. júl. 1. 17:58
 2/17 anonim ***** válasza:

Párkapcsolat terén az első pár nap fájdalma után erőt kell venni magadon, és el kell ekzdeni ismét élni, egyedül... hogy megtalálhasd azt, akire szükséged van! Nem szabad az önsajnálatba merülni!

Munka terén is hasonló a helyzet, ha nincs, érdeklődni kell, keresni másikat (tudom, nagyon nehéz manapság), ha van, akkor az ottani problémákat megbeszélni, ha lehetséges, ha nem, kerülni a konfliktus forrását, és munkaidő után irány valami hobbi!

2011. júl. 1. 18:03
 3/17 .:Laci:. ***** válasza:
Itthon a családi légkör elég zűrös, apámmal folyton vitázunk de legtöbbször csak ő, én egyszerűen leszarom már. Sulinak annyi mert amint lehet költözök el és majd lesz valahogy, nem bírok már itthon lenni. Most dolgozok napi 13 órát reggel 7-től este 8-ig azonban néha egy kis technikai szünet muszáj mert nem bírja ez ember sokáig azt a a tehelést. Barátnőm ad nekem erőt ahhoz, hogy tovább mennyek, miatta van minden főként, érte küzdök nap mint nap. Az itthoni helyzetet leszarom, nem érdekel már amit mondanak mert mindenki hülye csak ők az okosok, de megoldásokat ők se tudnak a problémákra vagyis tudnak, azt, hogy majd én eltartom őket a nyári munkán keresett pénzemből és a telefon számla le van szarva. De ez van, már bele törődtem, hogy csak akkor javul a helyzet ha elköltözök itthonról és addig megyek amíg ezt minél hamarabb meg nem teszem. 20F
2011. júl. 1. 18:07
 4/17 anonim ***** válasza:

Még nekem se sikerült talpra állnom, de próbálom tovább.

F

2011. júl. 1. 18:23
 5/17 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Azért a szüleidet ne dobd el magadtól, akámit csináltak is!

2011. júl. 1. 18:24
 6/17 .:Laci:. ***** válasza:
18:24 ha nekem szántad az utolsót, akk nem dobnám el őket mert nehéz lesz nélkülük nagyon a felnőtt élet, de ők küldenek el itthonról, főleg apám...állandóan azt mondja, hogy vagy ő megy el itthonról vagy én, de ha ő akk nekem nagyon rossz lesz. néha már anyám is el akar küldeni itthonról, nemrég volt olyan időszakom amikor nem bírtam éjszakánként aludni csak minden második éjjelen a fáradtságtól. az egyik ilyen reggelen mikor nem bírtam aludni, be kellett mennem intézni a dolgomat és korán elmentem, mert már untam otthon lenni és mielőtt kiléptem az ajtón, anyám ilyet szólt utánam, hogy már haza se jössz? pedig ugyan úgy mentem el mint máskor egy majdnem üres táskával amiben volt egy kis innivaló....
2011. júl. 1. 18:51
 7/17 A kérdező kommentje:
18.51 de miért viselkedik így veled anyukád?
2011. júl. 1. 19:31
 8/17 .:Laci:. ***** válasza:
nem csak velem, az egész családdal...hülye és iszik is, nem sokat de az a kevés neki épp elég...a gondok kb 6 éve kezdődtek, mikor kirúgták felelőtlenség miatt a munkahelyéről, elköltöztünk otthonról, az új háznak a fele nincs a nevén és azt mondja, hogy ő itt egy senki, és persze az anyagi gondok is közre játszanak, tőlem várnák a megoldást de én inkább arra felé próbálok összpontosítani, hogy mihamarabb legyen valami végzettségem és egy kis félretett pénzem amivel el tudom kezdeni majd az életemet
2011. júl. 1. 19:49
 9/17 .:Laci:. ***** válasza:
vagyis ez apa...anyát nem tudom, hogy mért ilyen, sosem volt vele rossz viszonyom de már ő is kezd megbolondulni :(
2011. júl. 1. 19:50
 10/17 anonim ***** válasza:

.:Laci:.

Szomorú ezt hallani, viszont az egyetlen "jó" a dologban, hogy már 20 éves vagy, így gyakorlatilag nem köt senki semmihez, viszont a szüleiddel való kapcsolatot mindenképpen javítanod kell az elkövetkezendő évek során.

Sok sikert!

2011. júl. 1. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!