Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha minden csak rosszul sül el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden csak rosszul sül el az életedbe hogy álltál talpra és kezdtél új életet? (párkapcsolatra és munkára gondolok első sorba)

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 17:56
1 2
 11/17 .:Laci:. ***** válasza:
20:19 Köszi :) 20 éves vagyok, végzettségem még nincs, talán majd gyorstalpalón jövő tavaszra már lesz és akk végre mehetek el itthonról, talán akkor javul a helyzet is valamelyest...így, hogy itthon vagyok napról napra csak romlik. nem lehet leülni beszélgetni mert mindig vita lesz belőle, de hát ez van majd csak lesz valahogy :9 nem adom fel, az lenne a legrosszabb. előttem az élet és még bármi sikerülhet. szerencsére barátnőm erőt ad mindenhez amihez csak kell :)
2011. júl. 1. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:

A barátnődet nagyon becsüld meg mert hidd el,hogy nem könnyű neki melletted mert támaszt kell nyújtson neked amit szerintem ő megtesz szó nélkül..egyszerűen csak szeretetből.

Ez aranyos:)

2011. júl. 1. 22:46
 13/17 .:Laci:. ***** válasza:
Hát, ez nálunk fordítva van, inkább neki kell támasz és őt kell vígasztalgatni, én már leszarom am itthon van csak aludni járok haza mikor dolgozok, próbálom kitölteni minden szabadidőmet úgy, hogy a lehető legkevesebbet legyek itthon és ez nálam működik, igaz, hogy fáradt vagyok mindig de legalább gyűlik a pénz és a vitákra is kevesebb idő marad :) barátnőméknél is hasonló a helyzet csak ott az anyja vitázik vele állandóan már 3 éve mióta egyetemre járt 40 éves fejjel, most befejezte az egyetemet, talán a viták is csökkennek majd én mindenesetre kitartok mellette, hisz mindkettőnknek szüksége van a másikra, mert nélküle egy 0
2011. júl. 2. 08:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Barátnőd 40 éves?
2011. júl. 2. 10:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2011. júl. 2. 10:13
 16/17 .:Laci:. ***** válasza:
nem :d barátnőm 18 én lassan 20 leszek :D az anyja 40 éves és most végzett az egyetemmel, 3 éve csinálta és 3 éve kezdődtek a veszekedések náluk otthon...talán majd most kicsit lenyugszanak, hogy vége az egyetemnek :)
2011. júl. 2. 10:15
 17/17 .:Laci:. ***** válasza:
jah és tegnap voltunk 5 hónaposak barátnőmmel :)
2011. júl. 2. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!