Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti képesek lennétek párkapcsolatra egy ilyen nővel, aki így nyilatkozik? El tudnátok képzelni életetek szerelnének, gyerekeitek édesanyjának? Láttok benne értéket?
Idézek: "Soha nem fogok félreállni a férfias dolgok elől, nem fogom visszafogni magam, nem fogok munka mellett egyedül vezetni egy egész háztartást, nem engedem át a páromnak a döntéshozatalt semmiben (EGYÜTT döntünk). Ha egyszer uralomra törnek itt a muszlimok, akkor inkább hagyom, hogy kivégezzenek a büdös francba, minthogy én ilyen szerepben legyek. Egyszerűen nem nekem való. "
Nos?
A döntéseket illetően szélsőséges, stílusban is eléggé. Modern, egyenrangú kapcsolatban hol ez hoz döntést hol az, téma szerint: kinek mihez van energiája, tapasztalata, érdeklődése.
Férfiben is szörnyű az aki abba is belepofázik folyton amiben saját magán kívül mindenki számára nyilvánvalóan tökhülye. Hát még nőben.
Az jogos, hogy munka is és háztartás is egyedül igazságtalan.
11#
"Hiába veri magát egy feminaci hogy o "onallo,onellato,blabla" mert fenntartja magat a minimalberbol"
Gondolod, hogy ezt a minimálbérből élő nők gondolják így? azok szívesen mosnak/főznek rád, hagyják, hogy dönts, cserébe, hogy eltartod őket.
Ezt jellemzően azok a nők gondolják inkább, akiknek egzisztenciájuk, jó fizetésük van, érzelmi szinten van szükségük férfira/kapcsolatra, minden mást meg tudnak teremteni egyedül is. (én is ilyen, 300ezret keresek, nem egy gyerekre van szükségem, akit nekem kell ellátnom, és nem csinál kb semmit. jah, és nem vagyok szingli, vannak normális férfiak, többségben is vannak, akik nem elvetemült hímsoviniszták, szeretnének részt venni a család életeben legyen szó a hazimunkákról vagy a gyereknevelésről. Tény, hogy sosem volt szükségem ilyen hangzatos kijelentésre, mint a kérdésben, mert enélkül is nagyon hamar kiderül az ismerkedésnél, hogy az adott férfi milyen nézeteket vall, társat keres vagy pótanyukát/házvezetőnőt)
Az az egyetlen gond vele, hogy tulajdonképpen nincs olyan, hogy valamiről együtt döntünk. Az esetek 90%-ában mindketten elmondják, hogy mit akarnak, majd az lesz, amit az egyik fél szeretne, a másik meg ráhagyja. Vagy alapból egyet értenek. Az ilyen nőknél sajnos nem az "együtt döntünk" a jellemző, hanem az, hogy rákényszeríti a saját akaratát a másikra. Szerintem azért a döntések többsége fekete vagy fehér, nem mindenhol lehet mindenkinek megfelelő kompromisszumot találni.
Plusz mondjuk abban, hogy ÉN milyen autót vegyek nehogy már a párommal közösen kelljen dönteni. Vagy hogy veszek-e magamnak még 2 cipőt. Persze, lehet ebben keresni az önálló nőt, meg a pozitívumot, de ez akárhogy nézzük házisárkány szint. Szerintem mindenkinek a szeme előtt lebeg ez a nőtípus ahogy olvassa a sorokat.
24-es jól leírta. A döntések nagy részére igen vagy nem a válasz, és nem az ,hogy talán..Na ha egy ilyen nő jön és ő mond egy igent akkor a férfi mondhat egy nemet ,de akkor is igennek kell lennie a végének,mert az ilyen akaratos törekvő nő személyes kudarcnak fogja tekinteni ha a másiknak adna igazat bármiben.Neki győznie kell mert különben a férfi egy elnyomó.
Mondjuk nagyon jól kijön az ilyesfajta nő egy igazi papucsállatkával ,az ismerősi körömben nem egy ilyen akad ,aki már mindenre azt mondja igendrágám..hát nekik ez jó akkor ő dolguk,én nem támogatom.
"Plusz mondjuk abban, hogy ÉN milyen autót vegyek nehogy már a párommal közösen kelljen dönteni"
Remélem te sem akarsz beleszólni abba, hogy a barátnőd milyen autót vesz magának.
Házasságban meg közös döntés, mivel az autó is közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!