Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minimálisan nettó hány ezer ft-ot kell keresnie egy férfinak ahoz hogy alkalmas legyen manapság egy párkapcsolatra?
Mi lenne, ha egy halom pénz helyett szereznétek egy jó személyiséget magatoknak?
Csak egy tipp...
@Sunshinedoll
Ez eddig oké, csak tudod, mit láttam ma egy kérdés alatt? Hogy rohadtul nem mindegy az se, hogy mit dolgozik az ember - legyen ambiciózus, éljen a munkájának, imádja a munkáját, akarjon benne fejlődni. Ebben nyilván benne van a pénz is. Arra nem kaptam választ ott, hogy mi van, ha az adott embert egyáltalán nem a munkája élteti és tesz rá egy nagyot, hogy mit dolgozik és mennyit keres, amíg meg tud élni.
300.000-400.000 az ideális. Nyilván nem csak ez számít, de én speciel szeretnék fiatalon házasodni,szülni. Ehhez kell egy anyagi biztonság,ammellett, hogy nyomorogni se szeretnék. Én most végeztem,én is tudok hozzá adni, mégha nem is ennyit,pár év múlva el fogja ezt érni. Manapság saját lakást se egyszerű venni. Nem vagyok golddiger,de ennyit elvárok egy férfitól.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!