Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti képesek lennétek párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti képesek lennétek párkapcsolatra egy ilyen nővel, aki így nyilatkozik? El tudnátok képzelni életetek szerelnének, gyerekeitek édesanyjának? Láttok benne értéket?

Figyelt kérdés

Idézek: "Soha nem fogok félreállni a férfias dolgok elől, nem fogom visszafogni magam, nem fogok munka mellett egyedül vezetni egy egész háztartást, nem engedem át a páromnak a döntéshozatalt semmiben (EGYÜTT döntünk). Ha egyszer uralomra törnek itt a muszlimok, akkor inkább hagyom, hogy kivégezzenek a büdös francba, minthogy én ilyen szerepben legyek. Egyszerűen nem nekem való. "

Nos?

2017. okt. 8. 17:45
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

"valamelyik fel belatja, hogy a masiknak igaza volt"

Akkor miről beszélünk? Közösen döntöttek? A nagy lóf.-t. Volt kompromisszum? Dehogy volt.

2017. okt. 8. 19:59
 32/43 anonim ***** válasza:
50%
31# Igen, kozosen dontottek, attol meg, mert nem tudod ertelmezni a dontesi folyamatot. Meggyozted logikus ervekkel a masikat arrol, hogy helyes amit te gondolsz, es igy mar o is elegedett a dontessel, mert vegul o is azt a verziot tartotta helyesnek. Ezen mi a nem kozos? Nem kozos dontes az, hogy legyintesz arra amit a masik mond, mert ehhez te jobban ertesz es Samsung TV lesz es pont, majd a masik meglatja, hogy jo az, azt kesz.
2017. okt. 8. 20:02
 33/43 anonim ***** válasza:
34%

Pont erről beszéltem amit a 77%-os írt. Nem lenne kedvem minden egyes nap ehhez a szélmalomharchoz, hogy győzködnöm kelljen valakit az érveimmel csak mert képtelen valamit rábízni a másikra.

Aztán mi van akkor, ha neki nem tetszik valami és egyértelműen kimondja, hogy "NEM!", akkor az ugyanúgy közös döntés mert elfogadom, hogy ő így döntött? Na igen...

2017. okt. 8. 20:04
 34/43 anonim ***** válasza:
68%
Hát ne haragudj meg, de ahol minden döntés folyamatos érvelés meg a másik meggyőzése, vita, az nem tudom milyen kapcsolat. :'D Vitázzon a halál egy TV-n, ha szerinte jobb a Samsung, akkor elfogadom, legyen az. Nehogy már egy egész kortes beszédet el kelljen mondani minden alkalommal annak az embernek, akivel együtt élek évek óta jesszus.. :D
2017. okt. 8. 20:05
 35/43 anonim ***** válasza:
34# Nyilvan nem minden dontes, de itt meg mar remkepeket lattok, az eredeti poszt iroja sehol nem utalt arra, hogy MINDENBEN AZ EGVILAGON kozosen akarna donteni es neki azt se mindegy, hogy a pasi Riska vagy Mizo tejet hoz a boltbol epp, es ha nem azt amit o mond akkor az mar elnyomas... Nekem is tok nyolc egy csomo dolog, nem vitazunk 0-24 minden lehetseges dontes kapcsan, ezt mar csak ti kepzelitek a dolgokba :’DD De aze’ van egy rakas tema ami mindket felnek fontos, azokban a dolgokban kozos dontes szuletik nalunk, nem beletorodes, es ebbol meg soha nem volt problema az elmult evek alatt.
2017. okt. 8. 20:14
 36/43 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem meg pont minimális az a döntés, ami mindkét fél számára egyformán fontos, vagy mindkét fél egyformán ért hozzá. A többi csak kukacoskodás meg dac, hogy nehogy már a másik jobban tudja.

Plusz ez amit te leírtál két normálisnak mondható ember között akár így is lefolyhat. De nem a kérdésben említett nővel. A "nem engedem át a döntéshozatalt a páromnak semmiben" az pont ennek az ellenkezője. Ez pont azt jelenti, hogy nekem ide ne hozza a Riska tejet, nekem csak a Mizo kell. Meg nem érdekel, hogy ő műszaki zseni, akkor sem fogjuk a Samsunk TV-t megvenni, nehogy már ő döntsön. Ez pedig szerintem te is belátod, hogy nem működhet egy kapcsolatban. Lehet önálló, véleménnyel rendelkező nőnek lenni, és lehet közösen dönteni, csak ez pont nem az a kategória. Hiába lett itt lepontozva mindenki, aki szerint a kérdés alanya egy médiának bedőlt femináci, ez akkor sem az egészséges párkapcsolat kategória.

A való élet sem ezt mutatja. Dolgoztam majdnem 3 évet kasszában, ne tudd meg mennyi ilyen parancsolgató, elnyomó, uralkodó femináci nővel találkoztam, meg a szomorúan mögötte kullogó papucsállatkájával, akit a párjának nevez. Meg hogy hányszor vitáztak előttem a kasszában, hogy minek ilyet vett és miért nem olyat, mikor ő mondta neki, hogy olyat vegyen. Bár mondjuk mégis vele maradt valamiért szegény csávó, tehát azt sem tartom kizártnak, hogy van akinek kell ilyen kapcsolat.

2017. okt. 8. 20:34
 37/43 anonim ***** válasza:
97%
35: nőben nem, de férfiban bizony láttam olyat, nem is egyet, aki ha nem is mindenbe, de háromszor annyi dologba szólt bele, mint amihez fogalma lett volna. Úgyhogy aki ilyet leír, hogy nem engedem át a páromnak a döntést semmiben, az szerintem nem csak pontatlanul fogalmaz, de napi szinten beleokoskodik abba is amiről fogalma sincs.
2017. okt. 8. 21:07
 38/43 anonim ***** válasza:
78%
Ez a nő, abszolút jól beszél. Azok a "férfiak" akik ezt nem látják, nem értik...bizony súlyos komplexusokban szenvedő hímsoviniszta minipö.csű kis seg.gdugaszok. Nem is való nekik nő, aki képes a beszédre és gondolkodásra... Maradjanak marokmarcsinál, több nem jár!
2017. okt. 9. 13:19
 39/43 anonim ***** válasza:
20%
38: Mert nyilván te vagy abban a pozícióban, hogy kioszd, kinek mi jár. :D A valóság ezzel szemben az, hogy többnyire az ilyen nők elvált anyukaként (ha egyáltalán...) tengetik "boldog" életüket, és annak ellenére, hogy évek óta társkeresőznek, férfiból maximum csak alkalmi kapcsolat vagy szeretői viszony jut nekik.
2017. okt. 9. 13:39
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
39# Nem, az ilyen nők élnek általában normális kapcsolatban, legalábbis az én ismerősi körömben. Te még mindig rosszul képzeled el a poszt íróját, nem a jó típusba sorolod. Semmi agresszív és férfigyűlölő nincsen benne, pusztán annyit ír le - ha az eredeti kérdést is nézzük, ami alá írta -, hogy neki nem derogál kezdeményezni egy férfinél, ha megtetszik neki (mert ez volt az eredeti kérdés lényege), és hogy ő nem akar háztartásbeliként élni, akinek beleszólása sincs a dolgokba, csak legyen rend meg kaja, csak azért mert nőnek született. ENNYI. A többi baromságot már csak ti képzeltétek bele.
2017. okt. 9. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!