Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti képesek lennétek párkapcsolatra egy ilyen nővel, aki így nyilatkozik? El tudnátok képzelni életetek szerelnének, gyerekeitek édesanyjának? Láttok benne értéket?
Idézek: "Soha nem fogok félreállni a férfias dolgok elől, nem fogom visszafogni magam, nem fogok munka mellett egyedül vezetni egy egész háztartást, nem engedem át a páromnak a döntéshozatalt semmiben (EGYÜTT döntünk). Ha egyszer uralomra törnek itt a muszlimok, akkor inkább hagyom, hogy kivégezzenek a büdös francba, minthogy én ilyen szerepben legyek. Egyszerűen nem nekem való. "
Nos?
"valamelyik fel belatja, hogy a masiknak igaza volt"
Akkor miről beszélünk? Közösen döntöttek? A nagy lóf.-t. Volt kompromisszum? Dehogy volt.
Pont erről beszéltem amit a 77%-os írt. Nem lenne kedvem minden egyes nap ehhez a szélmalomharchoz, hogy győzködnöm kelljen valakit az érveimmel csak mert képtelen valamit rábízni a másikra.
Aztán mi van akkor, ha neki nem tetszik valami és egyértelműen kimondja, hogy "NEM!", akkor az ugyanúgy közös döntés mert elfogadom, hogy ő így döntött? Na igen...
Szerintem meg pont minimális az a döntés, ami mindkét fél számára egyformán fontos, vagy mindkét fél egyformán ért hozzá. A többi csak kukacoskodás meg dac, hogy nehogy már a másik jobban tudja.
Plusz ez amit te leírtál két normálisnak mondható ember között akár így is lefolyhat. De nem a kérdésben említett nővel. A "nem engedem át a döntéshozatalt a páromnak semmiben" az pont ennek az ellenkezője. Ez pont azt jelenti, hogy nekem ide ne hozza a Riska tejet, nekem csak a Mizo kell. Meg nem érdekel, hogy ő műszaki zseni, akkor sem fogjuk a Samsunk TV-t megvenni, nehogy már ő döntsön. Ez pedig szerintem te is belátod, hogy nem működhet egy kapcsolatban. Lehet önálló, véleménnyel rendelkező nőnek lenni, és lehet közösen dönteni, csak ez pont nem az a kategória. Hiába lett itt lepontozva mindenki, aki szerint a kérdés alanya egy médiának bedőlt femináci, ez akkor sem az egészséges párkapcsolat kategória.
A való élet sem ezt mutatja. Dolgoztam majdnem 3 évet kasszában, ne tudd meg mennyi ilyen parancsolgató, elnyomó, uralkodó femináci nővel találkoztam, meg a szomorúan mögötte kullogó papucsállatkájával, akit a párjának nevez. Meg hogy hányszor vitáztak előttem a kasszában, hogy minek ilyet vett és miért nem olyat, mikor ő mondta neki, hogy olyat vegyen. Bár mondjuk mégis vele maradt valamiért szegény csávó, tehát azt sem tartom kizártnak, hogy van akinek kell ilyen kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!