Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Képtelen egy párkapcsolatra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen egy párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Nagyon szépen alakultak a dolgaink vagy másfél hónapig. Szuper randik, úgy éreztem, minden működik. Aztán rájöttem, hogy nem mindenben őszinte velem, mással ment moziba, és kikérte magának, hogy ezt miért kérem számon. Később azt mondta, még nem áll készen egy kapcsolatra, nem akar senkivel komolyat. Eltelt 4 hónap, majd rám írt a fészbukon, beszélgetni akart, de én megkértem, hogy legyen szíves békénhagyni. Most nézem: párkapcsolatban. És kitapétázva a fala neki is meg a csajnak is a közös képeikkel, együtt mentek nyaralni is. Az első közös képek a megkeresése utáni napokban lettek kitéve, csak én nem nagyon nézegettem. A kérdésem az, hogy miért vannak olyan pasik, akiről azt hiszi az ember (és nyíltan vallják is), hogy ők nem akarnak még senkivel komolyabb kapcsolatot, majd egy varázsütésre hirtelen szerelmesek lesznek -csak persze nem belém? Persze, most majd mindenki azzal jön, hogy biztosan velem van a hiba, meglehet. Nem tudom, sosem fog kiderülni. De úgy érzem, hogy ez az egész nem igazságos, pláne amiatt, mert nem sokkal jobb pl. ez a csaj sem, mint én. :(
2017. aug. 16. 03:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy Igazi Férfi sose lenne következetlen, valamint sose háritana. Egy Nőt pedig sose hülyítene. Akivel dolgod volt, az nem tartozik közéjük.

Oké, ha nem áll készen párkapcsolatra, de az súlyos vétség, hogy mással moziba megy a megbeszéltek ellenére, és még neki áll feljebb. Tekintve, hogy visszaélt a bizalmaddal, és instabil az egzisztenciája (azaz hirtelen csapong és kiszámithatatlan), így a leírásod alapján nem tanácsolom, hogy valaha is kikezdj vele, ha jót akarsz. Ha vele maradnál, mindig stresszelnél, meglepetések érnének, amik nem tetszenének. Ezt a jelenlegi párja is ugyanúgy át fogja élni, meg a következő is.

Én se vagyok tökéletes, tele vagyok inadekvát viselkedési formával, nem igazán vagyok képes beilleszkedni egy csoportba se, plusz mások elmondáda szerint nagyon furcsán kommunikálok. Ellenben a lányokat, nőket tisztelem, becsülöm, korrektnek tartom magam velük.

2017. aug. 16. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát őszinte legyek, tudom, hogy szar érzés lehet ha ismerkedeskor más csajt hív el a "kiszemelted", de szerintem sem kérheted számon. Azt megmondhatod neki, hogy rosszul esett és ennél egy érettebb pasira vágysz, de ha ezt tényleg számonkérve irtad neki, szerintem az nem megoldás.

A masik, hogy hogyan lehet az, hogy valaki nem akar komolyat, majd varázsütésre hírtelen lesz valami. Nos ennek 2 része lehet. Az egyik az az h amit a facebookon latsz az közel sem őszinte. Lehet az egész egy kva nagy színjáték. Nem egy exem volt aki 2 hét utan posztolta egy csaj üzifalára, hogy így szeretlek úgy szeretlek majd a 3. Héten már jöttek a depressziós idézetek az üzifalra.

A másik dolog meg az, hogy a szerelem az tényleg varázsütésre jön. Nekem is van arra is példám, hogy eldöntöttem, hogy nem akarok pasit magamnak, semmi komolyat, másnap meg a szerelem kopoktatott az ajtómon.. szóval ez ilyen

2017. aug. 16. 09:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm, hogy nem rontottatok nekem, mostanság "illik" itt trollkodni, féltem is, hogy reggel mi vár majd itt.

Tegnap hajnalig forgolódtam emiatt az eset miatt, nagyon felkavart, most is azért még lüktet bennem, de már egy fokkal jobb, azt hiszem.

Persze, én is egyetértek azzal, amit írtatok. Annak idején nagyon fel voltam háborodva a mozis dolog miatt, de annyira mégsem pörögtem azért túl. Elmondtam neki, hogy mi a véleményem, ő meg azt válaszolta, hogy még szerinte nem járunk együtt, mert számára ott kezdődik az együttjárás, hogy leülünk megbeszélni, hogy m mostmár egy pár vagyunk innentől kezdve. Tudjátok, mint az oviban a homokozóban. Nekem itt elpattant az agyam és végülis én küldtem el, ne nézzen már engem hülyének! Utána vagy 4-5 alkalommal is rám írt, de mindig elmondtam Neki, hogy nem tartom komoly embernek ezek után. Most ez a milyenboldogakvagyunkésafacebookoncsókolózunk-dolog meglepett, van is véleményem, de ez az ő dolguk. Annak idején az egyik barátnőm azt mondta, nem tudja, mi a jobb, ha a következő sokkal szebb, vagy amolyan semmilyen. Hát, nem lehet tudni, tőlem sokkal fiatalabb, ez biztos. Tudom, hogy ez is el fog múlni, csak most ismét szembesültem a magányommal, ez még jobban rányomja a pecsétjét erre az érzésre. :(

#1-az emberek nem mindig értik meg azokat, akik tőlük egy kicsit is másabbak, eltérőbbek. Ilyenkor saját hiányosságaikat tudják elrejteni, amíg a másik hibáit elemezgetik. Sajnos ez alapvető emberi jelenség, valakinél erősebben van meg, valakinél kevésbé, vannak köztünk "sztárok", és "szürke egerek". Nem valami szívderítő ez, de el kell fogadnunk :( Mindenki az elfogadást papolja, ömlik minden csatornából, mégis a nagy elfogadás közepette vannak a legnagyobb kirekesztések is, és legtöbbször épp ezektől a csoportoktól. Próbálj meg ezekre nem adni, a kommunikációd abszolút jó, hozzám eljutott a mondanivalója, köszönöm.

2017. aug. 16. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Én már többször jártam így, csak fordított esetben. Nem szeretik az emberek, ha számon kérik őket. Pedig részemről is csak egy kérdés volt. Ismerkedés, járás fázisban voltunk. Ő meg másoknak azt mondta nincs együtt senkivel. Ami végülis igaz, csak a másikat akkor nem kellene hülyíteni. Mástol is számon fogom ezeket kérni, ha az össze kapcsolatom rámegy.Mert nem szeretem, ha valaki nem őszinte és kavar mindenkivel.
2017. aug. 16. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, van ilyen, hogy valaki sokáig nem akar komoly kapcsolatot, aztán megismeri az "igazit", akivel mégis...
2017. aug. 16. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!