Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képtelen vagyok egy párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok egy párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt. Mivel én sulizok, ő meg dolgozok, ezért csak esténként vagyunk együtt, de elég fáradtak vagyunk, vacsizunk, dumálunk, szexelünk és alszunk. Szombaton én dolgozok napközben,este el szoktunk menni barátokkal szórakozni,vasárnap tanulok.

Barátom ki van akadva,hogy sose vagyunk kettesben, nem csinálunk ketten programokat. De én ezekre nem is vágyok, nekem tök jó így.

Szeretnèk a családommal is lenni, és inkább velük megyek közös programra.

Apukám sose élt velünk, lehet ez is közre játszik, hogy sose volt előttem példa, hogy milyen egy nő-férfi kapcsolat.

Sajnálom a barátomat, de úgy èrzem,nem tudok megváltozni, pedig nagyon szeretem őt. 20/l

2016. máj. 15. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem beszéljétek meg! Nagyon snassz és felületes válasz,de komolyan. Le kell ülni. Aztán vagy szakítás a vége vagy találtok kompromisszumot.

Remélem segítettem! Sok sikert!

2016. máj. 15. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért vagy vele jól el mert "van", de tök jól ellennél nélküle is.
2016. máj. 15. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy ra keptelen. Csak egy kis keveredes tortent. Sok lany olyan pasit szeretne aki elviszi programokra meg foglalkozik vele. Sok fiu meg olyan lanyt szeretne akit estenkent meg lehet dugni es a szajat nem beszedre hasznalja, es le van tudva a kapcsolat.

Szakitsatok es a kovetkezo parotok nagy valoszinuseggel mindkettotoknek jo lesz.

2016. máj. 15. 13:38
 4/4 A kérdező kommentje:
#3: azért túlzás, hogy nekem csak szexre kellene a barátom
2016. máj. 15. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!