Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képtelen vagyok normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok normális párkapcsolatra. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Nem volt valami jó kamaszkorom, tele voltam pszichés problémákkal, pánikbetegség, depresszió, evészavar stb... Talán már helyrerázódtam, egyetemre járok, mellette dolgozok, úgy alapjába véve egyenesben vagyok és az életem is, addig még pasi nem kerül a képbe. Csak tehernek és problémának érzem, folyamatosan szorongok, rettegek, hogy kevés vagyok, hogy valamit elrontok vgy, hogy csak kihasznál. Most is van egy srác, de ő annyira okos, tele van célokkal, tapasztalt, helyes és úgy érzem én ehhez borzasztóan kevés vagyok. Másnak ez segít helyrerakni az önbizalmát, Nekem pont az ellenkezője.. Olyan bénának érzem magam mellette, hogy az hihetetlen. Vannak barátaim, velük nincs ilyen gond, de ha párkapcsolatról van szó egyszerűen nem megy, nem tudok feloldódni, megnyílni semmi....emiatt áltában elég hamar le is lépek, ami talán annyira nem jó, de egyszerűen nem tudom elviselni azt a szorogást, ami bennem van. Voltam már szerelmes, hiába, szenvedtem, szörnyű volt, de inkább leléptem, mint hogy engem küldjenek el

20/L

2016. febr. 20. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

"Most is van egy srác"

Mégis hány pasid volt már neked. Roncs vagy de pasikból bepasizol minden évre. Ne csodálkozz.

2016. febr. 20. 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Sokkal idősebb vagyok nálad mégis hasonló a problémám.Mindig rágörcsölök a kapcsolatra és ezt a másik fél megérzi.
2016. febr. 20. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:

amíg magadat nem rakod rendbe, nem fog működni a kapcsolat sem. talán csak akkor, ha olyan társat (nem "pasit", TÁRSAT) találsz, aki ismeri a problémáid, és segít megoldani őket.

Ez kemény dió, de nem lehetetlen

2016. febr. 20. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Jaja,fontos lenne,hogy egy empatikus, nem önző se#fejjel kezdj párkapcsolatba,aki segít megoldani a lelki problémáid.

Ha valaki téged akar,az azért akar,mert úgy gondolja,elég jó vagy hozzá,szal ezt a kishitűséget tessék valahogy ledolgozni.

20 éves vagy,piszkosul fiatal, haló!

Fel a fejjel:)

2016. febr. 20. 21:04
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az a baj, hogy ahogy irtam

2016. febr. 20. 21:19
 6/11 anonim ***** válasza:
?
2016. febr. 20. 21:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hamarabb elküldte, szóval hogy írtam egy fiúnak sem merek túlságosan megnyílni. Szerintem egy roncsra senkinek sincs szüksége és nem akarom, hogy tudják. El sem tudom képzelni, hogy egy fiút teljesen beavassak az életembe. Az a baj, hogy tudom van velem probléma, csak azt nem, hogy mi... Ha egyedül vagyok úgy érzem minden rendben
2016. febr. 20. 21:24
 8/11 anonim ***** válasza:
akkor javaslom, hogy próbálj meg teljesen megnyílni egy családtagnak..ha nem megy, pszichológus..ha jó, ő megnyit akkor is, ha nem akarod :)
2016. febr. 20. 21:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Pont ez az, másoknak képes vagyok megnyílni, van amelyik családtagomnak is és a barátaimnak is. De ha fiúról van szó nem tudok önmagam lenni. Bár a pszichológuson gondolkodok ettől függetlenül
2016. febr. 20. 21:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Jómagam is 20 éves lány vagyok, és nekem is hasonló problémáim voltak, habár nem ilyen súlyosan és bennem volt némi büszkeség olyan szinten, hogy hogyha így nem kellek valakinek, akkor ő nekem sem kell mert nyilván nem rá van szükségem. Az első barátomnak nem is tudtam megnyílni semmilyen szinten, a másodiknak viszont igen, mert azt hallgattam hogy mennyire szeret mindenhogy, stb., de amikor arról volt szó hogy éppen szörnyen érzem magam, akkor képtelen volt megérteni, sokat veszekedtünk és természetesen véget is vetettem neki. A harmadik barátom azonban fantasztikus ember, tud minden félelmemről, nyűgömről, eltűri a hisztiket amiket a kevés önbizalmam miatt levágok neki, sőt nemcsak eltűri de megnyugtat, vigasztal, megtisztel a figyelmével és szeretetével és így biztonságban érzem magam, mindent elmondok neki, és így nekem is könnyebb. De látom, hogy neked elsősorban a megnyílással van problémád, azonban úgy gondolom nincs mit veszítened. Ha nem esik nehezedre a pasizás (márpedig nekem az jött le), akkor egyszerűen csak ülj le az aktuális fiúddal, meséld el neki a problémáidat, és ha elmenekül, akkor soha nem is lehetettetek volna boldogok. Ha nem meséled el egyik fiúdnak sem, hogy milyen vagy valójában, akkor úgyis csak menekülni fogsz, annak meg szintén semmi értelme. A kapcsolat lényege, hogy önmagad lehetsz egy másik ember mellett, aki támogat téged ebben, sőt segít hogy még jobb legyél. Vegyél erőt magadon, mert csak te tudod ezt megváltoztatni, senki más. Kérheted pszichológus segítségét, aki majd valószínűleg feltárja hogy milyen gyermekkori traumák értek, amiből ez fakad, de a végső döntést, hogy megváltozz, TE hozod meg, nem ő. Szóval csak bátran, mély levegő, és menni fog! :)
2016. febr. 20. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!