Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti képesek lennétek párkapcsolatra egy ilyen nővel, aki így nyilatkozik? El tudnátok képzelni életetek szerelnének, gyerekeitek édesanyjának? Láttok benne értéket?
Idézek: "Soha nem fogok félreállni a férfias dolgok elől, nem fogom visszafogni magam, nem fogok munka mellett egyedül vezetni egy egész háztartást, nem engedem át a páromnak a döntéshozatalt semmiben (EGYÜTT döntünk). Ha egyszer uralomra törnek itt a muszlimok, akkor inkább hagyom, hogy kivégezzenek a büdös francba, minthogy én ilyen szerepben legyek. Egyszerűen nem nekem való. "
Nos?
Nem mert a fogalmazása és a stílusa alapján ugyanúgy egy diktatórikus, asztalt püfölő sárkánynak tűnik.
Az együtt döntés szerintem azt jelenti nála, hogy az van amit ő mond mert, ha neki nem tetszik valami akkor nem megy bele.
Kb. igen. Kommunikálni tud, tartása van, és egyenes. Ezek mind fontos emberi értékek. Meg kell becsülni.
A gyerekekhez való hozzáállásáról nem tudtunk meg semmit.
Persze a fentiek szükségesek, de nem elégségesek egy jól működő párkapcsolathoz.
Ez nem nő, ez valami feminista korcs.
Az meg, aki behódol férfi létére egy ilyennek, egy szánalmas kis majom, aki valószínű fodrászként dolgozik valami bzibárban.
Ismerek pár ilyen tökös nunikát, elég rendesen megvívják a napi harcukat a férfiakkal, de érdekes módon sosem nyernek, és ettől egyre frusztráltabbak lesznek.
Egy nő legyen nő. Viselkedjen is úgy.
#9: Attól nő a nő, hogy napi 8 óra után egyedül gürcöl otthon és hagyja, hogy a férje döntsön helyette?
A kérdésben szereplő gondolat teljesen átlagos és rendben, viszont a stílusával van némi problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!