Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagyon alacsony csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon alacsony csúnya vékony visszahúzódó félénk férfi örüljön ha egy nő szóba áll vele és ne válogasson ha társat szeretne?

Figyelt kérdés
Mennyire válogathat egy ilyen férfi? Örüljön bármilyen nőnek?
2017. okt. 8. 09:51
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Hat baratom valogatni nem fogsz az biztos. Ha esetleg meg is osszejonne valaki, akkkor foggal-korommel. Egyebkent tuti hogy egyedul maradsz. En 28 vagyok es 1x johetet volna ossze, de elba!ztam, mert azt hittem hogy kellhetek majd masnak is. De sajnos nem igy lett. Most pedig megorjit a magany. Minden fele rossz gondolatok es halucinaciok gyotornek.
2018. jan. 8. 20:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!