Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagyon alacsony csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon alacsony csúnya vékony visszahúzódó félénk férfi örüljön ha egy nő szóba áll vele és ne válogasson ha társat szeretne?

Figyelt kérdés
Mennyire válogathat egy ilyen férfi? Örüljön bármilyen nőnek?
2017. okt. 8. 09:51
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
91%

És igen, a magasságot nem lehet fejleszteni, ahogy az arcot sem, vagy azt, ha valamilyen a megjelenésedre kiható egészségügyi problémád van.

Viszont millió másik dolgot lehet, arra kell koncentrálni ami megy (pl a félénkséggel lehet mit kezdeni), de a többség bele sem vág azokba sem, amiken tud változtatni, mert ott van az, amin nem tud.

És igen, lehet, hogy fel kell készülni arra, hogy örökké egyedül marad az ember, viszont akkor sem mindegy, hogy egy búvalbaszott, depressziós élete lesz egyedül, vagy talál valami szépet mégis az életben, sikerül elfoglalni magát, és levezetni az energiákat.

2017. okt. 8. 11:04
 12/51 anonim ***** válasza:
47%
Van, amin tudsz változtatni, van amin nem. A magasságodon nem fogsz tudni, ahogy azon sem, hogy visszahúzódó vagy, illetve a magabiztosságot sem lehet tanulni, ugyanis ellentétben azzal amit sokan állítanak, nem magadból fakad, hanem mások visszajelzéséből. Viszont edzőterembe le tudsz menni, a külsődet rendbe tudod hozni (fodrász, új ruhatár). Ezek után már lesz némi önbizalmad, elkezdesz beszélgetni csajokkal és az első apróbb sikerek után (lesz, aki érdeklődni fog irántad, rád mosolyog a suliban vagy a melóhelyen) már nyitottabbá is válhatsz. Így működik a dolog, de azt ne hidd el, hogy néhány önismereti cikk vagy könyv elolvasása után te leszel Mr. Magabiztos, akinek a karjaiba hullanak a csajok.
2017. okt. 8. 11:12
 13/51 anonim ***** válasza:
60%
"ahogy azon sem, hogy visszahúzódó vagy, illetve a magabiztosságot sem lehet tanulni, ugyanis ellentétben azzal amit sokan állítanak, nem magadból fakad, hanem mások visszajelzéséből." - Hát ezt én saját tapasztalatból tudnám cáfolni. Én megcsináltam (külső támogatás nélkül, sőt, nagy ellenszéllel).
2017. okt. 8. 11:14
 14/51 anonim ***** válasza:
63%

Én sem értek azzal egyet, hogy nem lehet változtatni a nyitottságon.

Persze, aki alapból introvertált, az sosem lesz a helyi bulikirály, aki minden este 3 idegen nőt fűz be, de azért az ülök otthon, és félek mindenkitől aki ismeretlen, és az én vagyok a legnyitottabb ismerkedő mester között még van néhány ezer lépcsőfok.

Én melyről indultam, és sokakhoz képest még mindig mélyen vagyok, de lépegetek előre, és nem vagyok biztos, hogy nem elegendő csak egy kicsit változni, hogy megnyíljanak a lehetőségek, még ha nem is ugyanannyi, mint annak aki eleve jó helyzetből indul.

2017. okt. 8. 11:22
 15/51 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez egy komplex dolog, ahol minden összefügg mindennel. Szerintem amint elkezded fejleszteni a külsődet jön vele a magabiztosság is. Aztán mivel magabiztosabb leszel, jobban meg leszel elégedve magaddal még tovább tudod fejleszteni magadat. Fel mersz venni olyan ruhákat, mersz olyan hajat vágatni, amit eddig nem mertél volna stb. A magabiztosság, jobb külső és belső miatt pedig több figyelmet kapsz a nőktől is, amitől megint csak magabiztosabb, jobb kisugárzású leszel. Szerintem itt minden hat mindenre, csak az egyiket nem tudod fejleszteni, viszont ha az egyiket elkezded, akkor jön vele a többi is. Nálam legalább is így volt, elég csúnyácska, husis tini voltam kevés önbizalommal. Aztán elkezdtem futni, kondizni és elértem azt az alakot, amit szerettem volna. Ezáltal sokkal magabiztosabb lettem, és sokkal többen kezdtek el érdeklődni irántam. Illetve a belső és külső fejlődés hozzájárult ahhoz, hogy magam mögött tudtam hagyni 3 depressziós évet, és mostmár boldog vagyok.
2017. okt. 8. 11:23
 16/51 anonim ***** válasza:
13%

Ne válogass ,ha egy nő minimális érdeklődést mutat csapj le rá és gyakorold vele a szexet és a párkapcsolatosdit.Ettől nő az önbizalmad,hogy úgy kellesz neki ahogy vagy nem kell évekig szisztematikusan átprogramozni a személyiségedet és hasztalan duzzasztani az izmod.

Nem éri meg évekig gyúrni,közben meg matyizni otthon, mert akkor mi változik? Leszel egy csálé fejű visszahúzódó izomtörpe ,aki még úgyse fog tetszeni a lányoknak ,rádnéznek és elkönyvelnek magasság-kompenzálósnak ,sőt még azokat is elriasztod akik kifejezetten nem szeretik a gyúrósokat (mert a híreszteléssel ellentétben sok ilyen van )

2017. okt. 8. 11:25
 17/51 anonim ***** válasza:
92%
Egy introvertált sose lesz a bulik királya, de egy introvertált embernek is lehet egészséges önbizalma. Normális esetben egy introvertált ember nem azért nem jár társaságba, mert beszari, hanem azért, mert nem vágyik rá.
2017. okt. 8. 11:33
 18/51 anonim ***** válasza:
30%
Érdekes, hogy az ilyen alacsony pasi kérdéseknél minden csaj más pasival példálózik, aki x éve házas és sokadik barátnőjét fogyasztja, aztán a lányoktól már többször hallottam vélemény formájában, hogy alacsony pasival elvi okokból sem kezdene, ahogy velem sem, pedig én 170 vagyok. Az is igazán magyarázatra szorulna, hogy alacsony pasikat miért nem lehet az utcákon látni átlagosan csinos lányokkal. Ha egy alacsony pasit látok az utcán, akkor 10-ből 9-szer egy molett, trampli vagy baltával faragott arcú nőcike sétál az oldalán. Én azt javasolnám neked, kedves kérdező, hogy hajts rá a karrieredre (mérnök vagy valami más jövedelmező diploma esetleg külföld) és az egzisztenciáddal teremtsd meg a karizmádat, mert pénz nélkül 162 centivel egészen biztos vagyok benne, hogy nem lesz esélyed egy normális mértékű szexualitást kisugárzó átlagos kinézetű nőnél (és most nem a VS modell kaliberű érzéki, hamvas cicis huszonévesekre gondolok, hanem egy átlagosan csinos, igényes lányra).
2017. okt. 8. 11:36
 19/51 anonim ***** válasza:
72%
"Érdekes, hogy az ilyen alacsony pasi kérdéseknél minden csaj más pasival példálózik, aki x éve házas és sokadik barátnőjét fogyasztja" - Nem tehetek róla, hogy te olyan helyen élsz, ahol nincsenek ilyenek. :-) Nem mondom, hogy sok ilyet ismerek vagy látok, mert alapból én sem olyan helyen élek, ahol sok lenne az alacsony férfi, de akiket barátnővel, feleséggel ismerek vagy látok, azok nem ilyen komplexusos módon viselkednek, akik igen, azokat meg nem látom nővel, teljesen érthető módon.
2017. okt. 8. 11:39
 20/51 anonim ***** válasza:
5%
Ti sem gondolhatjátok komolyan, hogy létezik olyan nő, aki egy 162 cm alacsony férfit férfiszámba venne. Minden nő a magasakra bukik, ezt ti csajok legalább annyira tudjátok, mint mi.
2017. okt. 8. 11:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!