Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon alacsony csúnya vékony visszahúzódó félénk férfi örüljön ha egy nő szóba áll vele és ne válogasson ha társat szeretne?
És igen, a magasságot nem lehet fejleszteni, ahogy az arcot sem, vagy azt, ha valamilyen a megjelenésedre kiható egészségügyi problémád van.
Viszont millió másik dolgot lehet, arra kell koncentrálni ami megy (pl a félénkséggel lehet mit kezdeni), de a többség bele sem vág azokba sem, amiken tud változtatni, mert ott van az, amin nem tud.
És igen, lehet, hogy fel kell készülni arra, hogy örökké egyedül marad az ember, viszont akkor sem mindegy, hogy egy búvalbaszott, depressziós élete lesz egyedül, vagy talál valami szépet mégis az életben, sikerül elfoglalni magát, és levezetni az energiákat.
Én sem értek azzal egyet, hogy nem lehet változtatni a nyitottságon.
Persze, aki alapból introvertált, az sosem lesz a helyi bulikirály, aki minden este 3 idegen nőt fűz be, de azért az ülök otthon, és félek mindenkitől aki ismeretlen, és az én vagyok a legnyitottabb ismerkedő mester között még van néhány ezer lépcsőfok.
Én melyről indultam, és sokakhoz képest még mindig mélyen vagyok, de lépegetek előre, és nem vagyok biztos, hogy nem elegendő csak egy kicsit változni, hogy megnyíljanak a lehetőségek, még ha nem is ugyanannyi, mint annak aki eleve jó helyzetből indul.
Ne válogass ,ha egy nő minimális érdeklődést mutat csapj le rá és gyakorold vele a szexet és a párkapcsolatosdit.Ettől nő az önbizalmad,hogy úgy kellesz neki ahogy vagy nem kell évekig szisztematikusan átprogramozni a személyiségedet és hasztalan duzzasztani az izmod.
Nem éri meg évekig gyúrni,közben meg matyizni otthon, mert akkor mi változik? Leszel egy csálé fejű visszahúzódó izomtörpe ,aki még úgyse fog tetszeni a lányoknak ,rádnéznek és elkönyvelnek magasság-kompenzálósnak ,sőt még azokat is elriasztod akik kifejezetten nem szeretik a gyúrósokat (mert a híreszteléssel ellentétben sok ilyen van )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!