Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan büszkén fel tudja vállalni a sikertelenségét/lúzerségét?
Inkabb eddzel tovabb,epitsd a tested es epitsd fel a karriered.
Amint elkezd izmosabb tested lenni esw penzed is,na akkor kezd el fejleszteni a szemelyisegedet.
Ezutan majd ha a csajok mosolyognak rad hidd el imadni fogod.
Nekem mar nincsen gondom a csajozassal,mosolyognak minden,teljesen atalakultam,az izomzat mar eleve 85%,nem kell meg randizni se sokszor.
Azok az alomtestu pasik se fognak osszeesni mert ha van zsetonod ugyanugy mesz edzeni,es odafigyelsz.
Nezd meg Stallonet,Jason Stathant.
Én már rég rájöttem, hogy a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük, inkább élek egy nyugalmas, kiegyensúlyozott életet egyedül, és arra költöm a pénzemet, azzal töltöm az időmet, amivel akarom, és majd jókat kacarászok a szakító, váló, egymást maró-gyűlölő párokon :D
Az nevet, aki utoljára nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!