Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagyon alacsony csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon alacsony csúnya vékony visszahúzódó félénk férfi örüljön ha egy nő szóba áll vele és ne válogasson ha társat szeretne?

Figyelt kérdés
Mennyire válogathat egy ilyen férfi? Örüljön bármilyen nőnek?
2017. okt. 8. 09:51
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
70%
"Nem úgy értettem, hogy kérjen külső segítséget, hanem úgy, hogy a kívülről érkező visszajelzések alapján épülhet az önbizalom." - Mint írtam, én nagy ellenszélben építettem fel az önbizalmamat. Tudod, mi kellett hozzá? Hogy elengedjem a másoknak megfelelni vágyást, és csak magamnak akarjak megfelelni. Mindenki más csak utánam következik. Ha magamnak megfelelek, akkor pedig rendben vagyok, és senki nem tudja ezt lerombolni.
2017. okt. 8. 12:06
 32/51 anonim ***** válasza:
85%
29-es persze mindenről a nők tehetnek. Nem ám apád volt rámenősebb mint te most, és nem rinyált hanem felszedte anyádat. Kérdezd meg ő hogy csinálta.
2017. okt. 8. 12:11
 33/51 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy én néha tényleg elgondolkozok, hogy ezek a "minden sz.r, minden a te hibád" rinyagép pasik milyenek lehetnek egy kapcsolatban.. Szerintem épp hogy pelenkázni nem kell őket mint egy kisbabát.
2017. okt. 8. 12:15
 34/51 anonim ***** válasza:
37%
Manapság ha egy alacsony, ronda pasi viselkedik rámenősen, a nők feljelentik zaklatásért.
2017. okt. 8. 12:30
 35/51 anonim ***** válasza:
54%
#31: Szerintem kicsit kevered a dolgokat. Amire gondolsz, az az önbecsülés és nem az önbizalom.
2017. okt. 8. 13:06
 36/51 anonim ***** válasza:
42%
Nem kevertem semmit, én az önbizalomról írtam. A szóban is benne van egyébként, ez egy önmagad felől jövő önmagad felé irányuló dolog, amit mások felől kapsz, az pedig a bizalom. A magyar nyelv szépen megkülönbözteti a kettőt. Az önbizalomhoz nem kell külső megerősítés, ezt magadtól kell megkapnod, magad felé. Mások pedig bizalmat szavazhatnak neked, bízhatnak benned, te pedig bízhatsz magadban. A kettő jól erősítheti egymást, de külön is működnie kell, akkor vagy egyenesben.
2017. okt. 8. 15:47
 37/51 anonim ***** válasza:
58%

#36: "Az önbizalomhoz nem kell külső megerősítés, ezt magadtól kell megkapnod, magad felé."

Önbizalmat akkor szerezhetsz, ha sikeres vagy valamiben, ekkor elhiszed, hogy jó vagy benne. Pl. egy rejtvény megfejtése, probléma megoldása, sikeresség valamilyen területen (suli, munka, sport, hobbi) lehet alapja az önbizalomnak. Az emberi kapcsolatok terén viszont szükség van a környezeted reakcióira, nem döntheted el, hogy "na most holnaptól dagadni fogok az önbizalomtól" és onnantól lesz önbizalmad, ez nem így működik. Ha másoktól pozitív reakciókat kapsz, akkor nőni fog az önbizalmad, ha nem, akkor csökkenni. Gondolj csak arra, hogy hány olyan férfi\nő van, aki az egyik nap még magabiztos férj\feleség, a következő nap meg (miután megtudta, hogy X ideje csalja a másik) a magabiztossága romokban hever. Pedig ő maga semmit nem változott az alatt a pár óra alatt.

2017. okt. 8. 17:48
 38/51 anonim ***** válasza:
62%
Akinek az önbizalma nem belülről jön, az összeomlik, ha baj van, akinek belülről jön, vagyis valódi önbizalma van, az az első sokk után küzdeni kezd, és akkor is talpra áll, ha nehéz és nincs segítsége.
2017. okt. 8. 17:50
 39/51 anonim ***** válasza:
69%

Az önbizalomhoz kell a külső megerősítés is.

Ha nem vagy pszichopata, akkor a külső tényezők igenis képesek rombolni az önbizalmat.

Hiába gondolod, hogy Te X vagy, de a környezetedtől folyton ezt cáfoló jelzéseket kapsz, akkor egészséges önértékeléssel át fogod értékelni azt, hogy valóban jól látod e magad.

A pszichopata (itt most az pszichológiai esetre gondolok, nem a köznyelv dühöngő őrültjére) pont ezért olyan sikeres az élet minden területén. Teljes egészében tesz a környezet visszajelzéseire, ha magát valaminek gondolja, akkor abból a szerepből semmi nem robbantja ki.

Ez így elsőre jónak hangzik persze, nem véletlen sikeresek a másik nemnél például a pszichopaták, az egy másik kérdés, hogy az élet minden területén ilyenek, és az ilyen kapcsolatok kivétel nélkül csúnya véget érnek.

Szóval az önmagában nem elég, hogy az önbizalom belülről fakadjon, mert azt igencsak könnyű lerombolni, még akkor is, ha egészséges önbecsülésű ember azért valamennyire tisztában van a saját pozitív és negatív értékeivel.

2017. okt. 8. 18:29
 40/51 anonim ***** válasza:
58%
Nincs az az ember, akinek kívülről ne lehetne porig rombolni az önbizalmát. Csupán van aki az első kis dologtól is megrendül, másoknak pedig sokkal több kell ehhez. Viszont a sorozatos sikertelenség, átverések, megcsalások megteszik a hatásukat. Egy darabig bemagyarázhatod magadnak, hogy másokkal van a baj meg csak épp rossz emberrel találkoztál, de eljön az a pont, amikor kételkedni kezdesz ebben és ezzel együtt magadban is.
2017. okt. 8. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!