Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon alacsony csúnya vékony visszahúzódó félénk férfi örüljön ha egy nő szóba áll vele és ne válogasson ha társat szeretne?
Ennyi negatív megkeseredett szerencsétlent... Eszem fszom megáll. Figyeljetek, ha szerintetek minden nő felszínes semmirekellő, akkor nem kell randizni. Bőven jobb lesz szerintem a nőknek is, ha ti egyedül maradtok egész életetekben, mert lusták vagytok magatokon változtatni és csak a kifogást keresitek. Legalább nem raboljátok a nők idejét.
(170 centi nem alacsony, szóval hidd el drágám veled ez a legkisebb baj :'D)
Nem tudom mennyire lehetsz nyitott a változásra, miután itt eldöntötted, hogy ilyen alapvetõ problémákkal kell indítanod a nõknél.
Ilyen kérdésre a válasz szerintem: nem. Egyáltalán nem muszáj kapcsolatokban lenni, s nincs ilyen kifüggesztett törvény, vagy parancsolat egy pszichológia könyvben sem, hogy "örülni kell". Az öröm magától jön. Ha nem érzel örömöt, vagy kötelességnek tartod az öröm érzetet, akkor hamarabb sajnállak a lelkivilágodért, mintsem a kinézetedért.
Ha szóba áll veled "bármilyen nõ", nem jelenti azt, hogy akar is valamit, lehet csak megkérdezi tõled, hogy mennyi az idõ, vagy barátilag beszélget veled. Ennyitõl még nem fogsz te "válogatni" belõlük sem. Válogatni bárki tud, ha akadnak jelentkezõk. Ha nem tapasztalsz így nõket magad körül, akkor logikus, hogy nincs mibõl válogass. Válogatni nem úgy szoktak, hogy távolról rámutatsz valakire a tömegbõl, akihez semmi közöd.
12-es vagyok.
#13: Nem úgy értettem, hogy kérjen külső segítséget, hanem úgy, hogy a kívülről érkező visszajelzések alapján épülhet az önbizalom. Olyan nincs, hogy eldöntöm reggel, hogy "én pedig mostantól egy magabiztos, sikeres, nőfaló pasi vagyok", kimegyek az utcára és hirtelen szétszednek a nők (de 1 hét vagy 1 hónap múlva se fognak). A magabiztosságnak valamire épülnie kell (jó külső adottságok, jó humor, jó beszélőke, sikerek a tanulmányokban vagy a munkahelyen...), amit mások értékelnek és a visszajelzésekből azt érzed, hogy vagy valaki, felfigyeltek rád és igen, ebben jó vagy, jó úton haladsz. A legmagabiztosabb ember is meginogna, ha nem kapna semmiféle pozitív visszajelzést, csak nála tovább tartana.
#14: Magán a nyitottságon nem tudsz változtatni közvetlenül. A zárkózott ember nem azért zárkózott, mert ilyen szeretne lenni, hanem mert nem hiszi el, hogy tudna valami pluszt hozzáadni mondjuk egy társasághoz, vagy akár csak egy beszélgetéshez. Viszont ha látja, hogy mások kikérik a véleményét, keresik a társaságát, akkor idővel ahogy írtad is kezd megnyílni. Természetesen nem csak a 2 véglet van, hanem rengeteg árnyalat is, viszont sok embernél csak egy kis noszogatás hiányzik a környezetétől és már sínen is van.
#15: Tökéletesen egyetértek.
Magas pasi is lehet būnronda, visszataszító. Alacsony pasi is lehet szép arcú, szimpatikus. (persze ha alacsony, ronda, unszimpatikus pasikról beszélsz, akkor más a helyzet nyílván)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!