Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a Beta Uprising dologról?
kérdező, akkor is csak azt tudom mondani, mint eddig: belül kell rendet tenni, a fejedben és a szívedben. szerintem keress fel egy pszichológust vagy valamilyen hasonló tematikájú csoportot/weboldalt/appot, és ne ilyen hülye mozgalmakról olvass. ha azokat, amik veled történtek, agresszióban éled ki, attól nem leszel előrébb az életben, sőt. azt az energiát, amit ebbe a mozgalomba ölsz, fektethetnéd magadba is. nem lenne jobb, ha olyan emberekkel tudnál beszélgetni/ismerkedni, legyen az fiú vagy lány, akikkel a közös pont nem az utálkozás és a negatív érzelmek?
a megjelenéseden meg sokat dobhat az öltözködési stílus, egy hozzád illő szemüvegkeret/annak elhagyása, borosta, új frizura... az edzésre meg azt tudom mondani, hogy akkor valamit nagyon nem jól csinálsz, ha két év kemény edzésnek nincs eredménye. valószínűleg a táplálkozásodra nem figyelsz, pedig az az egyik legfontosabb, vagy nem a megfelelő sportot választottad .
24/N
Köszönöm a választ! :)
És minden eddigi embernek is amúgy aki eddig időt szánt rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!