Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a Beta Uprising dologról?
Gondolom, te ezt pozitívumnak tartod...
Sok fogalmad nem lehet a szerelemről, ha neked ez ennyire mindegy.
Sok kérdésem megválaszolatlan maradt...
Hadd idézzem a szavaidat:
"Látod, erre már nem tudsz mit mondani"
Hagyd rá kérdező, ezek az alfák nem értik meg...
Csak a Chad Thundercock féle izmaik egyszer megereszkednek, libidojuk csökken, és sikertelenek lesznek a nőknél. Addig tűrjük az elutasítást.
bármilyen nő jó lenne? ez annyira degradáló a jövőbeli párodra nézve, ne haragudj. így nem lehet normálisan párkapcsolatban élni, hogy "bármi jó". biztos vannak elvárásaid, ízlésed külső és belső terén is, amik a párválasztásnál nagyon fontosak. a külsőt még nem is kell annyira nézni, de kétlem, hogy bárkivel, tényleg ,bárkivel, összejönnél, csak azért, mert érdeklődik irántad. és de, kérdező, borzasztóan felszínes vagy, hiszen csak a külsőségekről szólnak a válaszaid, mindenkit beskatulyázol a buta nő-alfa-béta kategóriába. tudod, nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
és akikről írtam, hogy kevésbé jóképűek, nos azt a csúnya szinonimájának szántam, de mindegy is, te már eldöntötted, hogy a világ a rossz, és nem benned van a hiba. továbbra is azt mondom, hogy ha a személyiséged rendben lenne, akkor lenne párod.
az előző válaszhoz lemaradt, 24/N
tehát nem, nem vagyok alfa, ahogy az előttem válaszoló írta, és nem, nem az izomzat alapján választok párt magamnak, pont azért, mert a szépség múlandó, és öreg koromra baromira nem fog érdekelni, hogy hogyan néz ki a másik, ha a mindennapjaimat bearanyozza a személyiségével, gondolkodásmódjával, ízlésével.
Azt hiszitek, hogy én valami szuperszexi kigyúrt állat vagyok aki egy nézéssel benedvedvesít minden nőt maga körül? 😂
Egyszerűen nem vagytok vitaképesek, képtelenek vagytok ész-érvekre reagálni, csak ismételgetitek a saját mondandótokat...
Ha valaki nem ért veletek egyet, egyből lehülyézitek, és akkor rövidre van zárva a téma, az sem számít, hogy kifogott rajtatok egy egyszerű kérdés. Bárcsak én is olyan okos lennék, mint ti, és akkor mindent tudhatnék a világról... Amúgy tudományos tény, hogy a kevésbé intelligens emberek a tudatlanságukból kifolyólag boldogabbak tudnak lenni értelmesebb társaiknál - használjátok ezt ki, próbáljatok meg örülni a fingotoknak, vagy én nem tudom... Elszomorító, amit itt előadtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!