Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a Beta Uprising dologról?
"de hajthatatlan vagy, és csak kifogásokat keresel."
Ahelyett, hogy a tökeidet keresnéd meg. Azt mondod, jó helyen, és jól tanulsz? Dicséretes, de az élet iskolájában jelenleg bukásra állsz. S mivel kérdést tettél ki ezzel kapcsolatban feltehetően te magad is belátod ezt. Az meg, hogy bárkit elfogadnál, aki téged elfogad, akkora fenomenális marhaság, hogy a fal adja a másikat. Tudod, mit üzensz ezzel a nőknek? Azt hogy egy igénytelen szar alak vagy, és noha tudod róluk, hogy értéktelen riherongyok, egye kutya, cucroghatnak a farkadon, ha nagyon akarnak. Pont az ellenkezőjét mondod, mint amit hallani szeret(né-)nek.
És hogy a kérdésre válaszoljak, nem hallottam erről a mozgalomról, de az én logikám szerint azt célozza meg, hogy a nők ne érezzék magukat biztonságban szingliként, s mintegy kényszerből, testőrként fogadjanak maguk mellé egy pasit.
Ebben reménykedni viszont megint egy bődületes marhaság, mert a nők ilyen kényszer hatására megint csak az izomagyú senkiket részesítik előnyben, és nem téged, a jól tanuló, horpadt mellű nyüzüge fiúcskát.
Egyébként meg felejtsük már el ezt az alfahím-baromságot. A nőknek nem alfahím kell, hanem férfi. FÉRFI! Férfi, aki emberi értékeket tud felmutatni, férfi, aki emellett törődik velük, és aki mellett NŐNEK tudják magukat érezni.
kérdező, már csak azért sem lennék veled kapcsolatban (még ha valami szuper jóképű pasi lennél is), mert borzasztó lenne veled vitatkozni, hiszen nem tudod meghallgatni a másikat és tovább vinni a diskurzust. ráadásul ez az önsajnáltatás sem tetszik, megmondom őszintén, valami tunya pasit képzelek el a válaszaidból kiindulva, ami megint csak nem valami pozitív egy kapcsolatban. az meg egyenesen megijeszt, hogy olyan mozgalmakról olvasol a neten, amik az erőszakot, megfélemlítést, megalázást promotálják. hogy szeretnél szeretetet kapni egy nőtől, ha így vélekedsz rólunk?
24/N
41es informatikus szeretnék lenni, és jó vagyok matematikából ahol bizony problémákat kell megoldani.
42es 2 éve keményen teljes beleadással eddze, és SEMMI erdménye, nem önszántamból vagyok "horpadtmellű" kis gizda. Ez jutott nekem ettől a csodás élettől.
43as igen ilyenekről olvasom, mert ők olyan emberek mint én, így ők érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!