Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki mit gondol a Beta Uprising...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol a Beta Uprising dologról?

Figyelt kérdés
Lehet valaha hogy a Béta-hímek akkora nyomást gyakorolnak az elnyugatiasodott nőkre, hogy végül nekik, önkéntelen cölibátusban élőknek is lehet ugyanolyan életük mint egy alfának?

#alfa #BetaUprising
2017. szept. 16. 13:50
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Nem akarok most versenyezni egyikőtökkel sem, dícséretes dolog, hogy jól meg tudod jegyezni, és visszamondani a tananyagot, de az intelligencia az problémamegoldó képességet jelent, amiben nem jeleskedsz, mert mi már el is mondtuk, hogy mivel van a gond, de hajthatatlan vagy, és csak kifogásokat keresel.
2017. szept. 17. 16:51
 42/53 anonim ***** válasza:
93%

"de hajthatatlan vagy, és csak kifogásokat keresel."

Ahelyett, hogy a tökeidet keresnéd meg. Azt mondod, jó helyen, és jól tanulsz? Dicséretes, de az élet iskolájában jelenleg bukásra állsz. S mivel kérdést tettél ki ezzel kapcsolatban feltehetően te magad is belátod ezt. Az meg, hogy bárkit elfogadnál, aki téged elfogad, akkora fenomenális marhaság, hogy a fal adja a másikat. Tudod, mit üzensz ezzel a nőknek? Azt hogy egy igénytelen szar alak vagy, és noha tudod róluk, hogy értéktelen riherongyok, egye kutya, cucroghatnak a farkadon, ha nagyon akarnak. Pont az ellenkezőjét mondod, mint amit hallani szeret(né-)nek.

És hogy a kérdésre válaszoljak, nem hallottam erről a mozgalomról, de az én logikám szerint azt célozza meg, hogy a nők ne érezzék magukat biztonságban szingliként, s mintegy kényszerből, testőrként fogadjanak maguk mellé egy pasit.

Ebben reménykedni viszont megint egy bődületes marhaság, mert a nők ilyen kényszer hatására megint csak az izomagyú senkiket részesítik előnyben, és nem téged, a jól tanuló, horpadt mellű nyüzüge fiúcskát.

Egyébként meg felejtsük már el ezt az alfahím-baromságot. A nőknek nem alfahím kell, hanem férfi. FÉRFI! Férfi, aki emberi értékeket tud felmutatni, férfi, aki emellett törődik velük, és aki mellett NŐNEK tudják magukat érezni.

2017. szept. 17. 17:27
 43/53 anonim ***** válasza:
91%

kérdező, már csak azért sem lennék veled kapcsolatban (még ha valami szuper jóképű pasi lennél is), mert borzasztó lenne veled vitatkozni, hiszen nem tudod meghallgatni a másikat és tovább vinni a diskurzust. ráadásul ez az önsajnáltatás sem tetszik, megmondom őszintén, valami tunya pasit képzelek el a válaszaidból kiindulva, ami megint csak nem valami pozitív egy kapcsolatban. az meg egyenesen megijeszt, hogy olyan mozgalmakról olvasol a neten, amik az erőszakot, megfélemlítést, megalázást promotálják. hogy szeretnél szeretetet kapni egy nőtől, ha így vélekedsz rólunk?

24/N

2017. szept. 17. 17:33
 44/53 A kérdező kommentje:

41es informatikus szeretnék lenni, és jó vagyok matematikából ahol bizony problémákat kell megoldani.

42es 2 éve keményen teljes beleadással eddze, és SEMMI erdménye, nem önszántamból vagyok "horpadtmellű" kis gizda. Ez jutott nekem ettől a csodás élettől.

43as igen ilyenekről olvasom, mert ők olyan emberek mint én, így ők érdekelnek.

2017. szept. 17. 20:12
 45/53 A kérdező kommentje:
eddzem*
2017. szept. 17. 20:12
 46/53 A kérdező kommentje:
És az hogy bármilyen nő nem rosszat jelent hanem azt hogy elfogadó vagyok, amire ezek a csodás mai nők bizony nem képesek.
2017. szept. 17. 20:14
 47/53 A kérdező kommentje:
bármilyen nő jó*
2017. szept. 17. 20:15
 48/53 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy párkapcsolatok terén okosabbak vagytok ez nyilvánvaló. De sosem fogjátok tudni milyen annak akit éveken át vernek és gúnyolnak az iskolában, és a bántalmazás nem fizikai része később sem változik. Mostanában is csomó lány rondának nevez, van aki azt is mondta hogy sose lesz senkim és egyedül halok meg. Ráadásul 2 év kemény eddzés után semmi eredmény. Minden nap felkelek, a tükörbe nézek és látom hogy csak egy ocsmány csótány vagyok. Sose tudjátok meg hogy ez milyen érzés :(
2017. szept. 17. 21:15
 49/53 anonim ***** válasza:
Ez nem elfogadás kérdésre. Az emberek a boldogságot keresik a párkapcsolatban, azt a partnert, aki leginkább boldoggá tud tenni. Ha ez nincs meg, akkor nem fogsz kelleni neki.
2017. szept. 17. 21:29
 50/53 anonim ***** válasza:
91%
Ez egyre betegesebb :D Ilyenek mellett sétálok el az úton? Lyhézu$$
2017. szept. 17. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!