Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a Beta Uprising dologról?
atya gatya.
egyébként azt gondolom, hogy ez beteges. mi az, hogy akinek nem jut nő? akkor most nekem valami jutalomnak, tárgynak kéne éreznem magam, ami alanyi jogon jár a férfiaknak? sok felszínes nő van, de nem kevesebb a felszínes férfi sem. az emberek sokszínűek, tömérdek normális ember szaladgál az utcán nap mint nap, mindenki megtalálhatja a párját. ha te nem érzed így, akkor vagy nagyok az elvárásaid (tehát nem egy modell alkatú, babaarcú, nagy mellű leányzóra kellene vágyakozni), vagy bajok vannak a fejedben. szerintem egy normális személyiséggel, (érzelmi) intelligenciával és ápoltsággal lehet párt találnia bárkinek is, más kérdés, hogy te nem veszed észre az átlagos, kevésbé dekorált nőket.
nagyon is sémákban gondolkosz, a való életben nem úgy működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire, és konstatáljuk, hogy ő alfa, ezért máris ágyba bújunk vele. ahogy az sem imponáló, hogy sajnáltatod magad és ilyenekbe ölöd az idődet ahelyett, hogy a hobbiddal foglalkoznál, tanulnál, önfejlesztenél, ami máris sokkal "szexibb" a szemünkben.
24/N
13 sajnos ez igaz :/
Szerencsére legláis itthon a prostizás :)
igazad van kérdező, sokkal könnyebb a kinézetedre fogni, mintsem tenni ellene: sportolni, egészségesen élni, tanulni, új dolgokba kezdeni, képezni magad... én is ismerek kevésbé jóképű férfiakat, és legtöbbjüknek van párja. megsúgom azért, mert a személyiségükbe szerettek bele a barátnőik, és így a külső is megszépül, nem számít annyira. én is inkább lennék egy normális, intelligens, de kevésbé jóképű sráccal, mint egy torz értékrendű, bunkó divatmajommal.
24/N
De én nem kevésbé jóképű vagyok, hanem nelképesztően ocsmány arcom van. :(
Egyébként jól tanulok, jó helyen, és sportolok is.
De rondának születtem, ez jutott nekem.
18 hagyd, a szép emberek sajnos nem értik át a rondák helyzetét.
Nem baj, hamarosan elmegyek plasztikai sebészhez. Elegem van a nők megvető tekintetéből, a szüzességemből, mindenből...
és az mit mondjon, akinek hiányzik a fél lába/vak/valamilyen gyógyíthatatlan betegsége van, mégis talált párt magának? továbbra is az a véleményem, hogy elég az önsajnáltatásból, az emberek megérzik, ha valaki nincs kibékülve önmagával, és persze, hogy nem akarnak maguk mellé ilyen embert.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!