Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a Beta Uprising dologról?
De tudok válaszolni, csak van jobb dolgom is annál, hogy percenkét frissítsem a kérdésed, bocs.
Paradox módon épp most mutattad meg, hogy mennyire felszínes vagy. Az elméleted, miszerint a nők felszínesek, a férfiak meg nem, maga a felszínes gondolkodás iskolapéldája, és ezzel egyből rá is cáfoltál az állításodra, hiszen "férfi" létedre felszínes vagy.
21/F
Továbbá elgondolkodtató, hogyha szerinted minden nő felszínes, te viszont nem, akkor miért az zavar, hogy ezeknek a felszínes embereknek nem kellesz? Neked miért kell egy felszínes nő?
Válaszodat kíváncsian várom.
szóval ne kelljen egy nő szeretete? hát ok...
és én nem vagyok felszínes!! mondtam már hogy én BÁRMILYEN nővel járnék szinte
A felszínességre a kizárólag külső tulajdonságok alapján történő párválasztás csak egy példa a sok közül. Maga a felszínesség egy gondolkodásmódot takar (ismerkedj a fogalmak pontos jelentésével!). Érdekes módon az érvemre már nem tudtál reagálni, csak elismételted korábbi mondandódat.
Hogy vársz őszinte szerelmet valakitől, aki teljesen másképp gondolkozik mint te? Elég lényeges különbség, hogy már abban sem értetek egyet, hogy mi a fontos egy párkapcsolatban. Válogatsz te egyáltalán az alapján, hogy egy nőnek milyen a személyisége, vagy bárki jó lenne neked, akinek te is megfelelnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!