Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki mit gondol a Beta Uprising...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol a Beta Uprising dologról?

Figyelt kérdés
Lehet valaha hogy a Béta-hímek akkora nyomást gyakorolnak az elnyugatiasodott nőkre, hogy végül nekik, önkéntelen cölibátusban élőknek is lehet ugyanolyan életük mint egy alfának?

#alfa #BetaUprising
2017. szept. 16. 13:50
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem az ilyen magvas gondolatokat.:D
2017. szept. 16. 13:55
 2/53 anonim válasza:
Azt, hogy egy újabb náci mozgalom sok közül, tagjai többnyire németek, belgák, osztrákok...
2017. szept. 16. 14:06
 3/53 A kérdező kommentje:
Nincs nagyon köze a nácizmushoz, a ronda férfiak nyomást gyakorolnak a felszínes nőkre, különböző megrettentő akciókkal
2017. szept. 16. 14:16
 4/53 A kérdező kommentje:
És főleg amerikaiak vannak benne. 4chan nagy "gyűjtőhelyük"
2017. szept. 16. 14:17
 5/53 anonim ***** válasza:
95%

Ja várjál, ez komoly kérdés volt? Nem hallottam róla és azt hittem, hogy valami hülye vicc amit most találtál ki. Ha ez valami létező mozgalom, akkor megyek és elásom magam.

Első voltam.

2017. szept. 16. 14:35
 6/53 anonim válasza:
100%

Én láttam horogkeresztes szimbólumot is Uprising-os képeken.

De ha nincs akkor nincs.

Van helyette más.

Akkor gondolom nem veszélyes, de minek nyomást gyakorolni a nőkre?

Minek bárkire is??

Értem én mi lehet mögötte, de szerintem mindenki azt csinál amit akar.

Mai nők pénzéhes R betűk, nagyrészt.

A kevéssel kell foglalkozni, amelyik normális.

Többire meg rá se nézni :)

2017. szept. 16. 14:46
 7/53 A kérdező kommentje:
Elég veszélyes, megfélemlítések, terrorcselekményeket is követnek el (gyilkosságok)
2017. szept. 16. 14:52
 8/53 A kérdező kommentje:
Főleg azért érdeklődöm emiatt, hogy ha már ennyi szörnyűséget csinálnak azok a beteg emberek, a nők végre megijednek normális nők lesznek és nem csak a kinézetre mennek majd. (Én pedig nagyon ronda fiú vagyok szóval nekem ez jó lenne)
2017. szept. 16. 15:00
 9/53 anonim ***** válasza:
De sok a degenerált ember. :D
2017. szept. 16. 15:31
 10/53 anonim ***** válasza:

Én támogatom, bár nem vagyok szélsőséges.

De szánalmas szerintem, hogy csak az alfahímek juthatnak nőkhöz.

2017. szept. 16. 16:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!