Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a Beta Uprising dologról?
Figyelt kérdés
Lehet valaha hogy a Béta-hímek akkora nyomást gyakorolnak az elnyugatiasodott nőkre, hogy végül nekik, önkéntelen cölibátusban élőknek is lehet ugyanolyan életük mint egy alfának?#alfa #BetaUprising
2017. szept. 16. 13:50
1/53 anonim válasza:
Szeretem az ilyen magvas gondolatokat.:D
2/53 anonim válasza:
Azt, hogy egy újabb náci mozgalom sok közül, tagjai többnyire németek, belgák, osztrákok...
3/53 A kérdező kommentje:
Nincs nagyon köze a nácizmushoz, a ronda férfiak nyomást gyakorolnak a felszínes nőkre, különböző megrettentő akciókkal
2017. szept. 16. 14:16
4/53 A kérdező kommentje:
És főleg amerikaiak vannak benne. 4chan nagy "gyűjtőhelyük"
2017. szept. 16. 14:17
5/53 anonim válasza:
Ja várjál, ez komoly kérdés volt? Nem hallottam róla és azt hittem, hogy valami hülye vicc amit most találtál ki. Ha ez valami létező mozgalom, akkor megyek és elásom magam.
Első voltam.
6/53 anonim válasza:
Én láttam horogkeresztes szimbólumot is Uprising-os képeken.
De ha nincs akkor nincs.
Van helyette más.
Akkor gondolom nem veszélyes, de minek nyomást gyakorolni a nőkre?
Minek bárkire is??
Értem én mi lehet mögötte, de szerintem mindenki azt csinál amit akar.
Mai nők pénzéhes R betűk, nagyrészt.
A kevéssel kell foglalkozni, amelyik normális.
Többire meg rá se nézni :)
7/53 A kérdező kommentje:
Elég veszélyes, megfélemlítések, terrorcselekményeket is követnek el (gyilkosságok)
2017. szept. 16. 14:52
8/53 A kérdező kommentje:
Főleg azért érdeklődöm emiatt, hogy ha már ennyi szörnyűséget csinálnak azok a beteg emberek, a nők végre megijednek normális nők lesznek és nem csak a kinézetre mennek majd. (Én pedig nagyon ronda fiú vagyok szóval nekem ez jó lenne)
2017. szept. 16. 15:00
9/53 anonim válasza:
De sok a degenerált ember. :D
10/53 anonim válasza:
Én támogatom, bár nem vagyok szélsőséges.
De szánalmas szerintem, hogy csak az alfahímek juthatnak nőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!