Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire megnyerő ez a társkeresős bemutatkozás?
Egy 28 éves lány profilján találtam ezt a gyöngyszemet! :)
CSAK REGISZTRÁLT TAGOKNAK REAGÁLOK EZENTÚL!
SENKIRE NEM VAGYOK KÍVÁNCSI, AKI NEM VÁLLALJA MÉG A FEJÉT SEM.
A testalkatod nem mèrvadó.
De csak 40 èves korig keresek ,az indok pedig csak annyi, hogy 40+ ban még nem találkoztam igényes és nekem tetszővel. Igènyessèg náluk nem ismert.
Aki magára veszi annak oka is van :)
:D
Egy férfi számomra legyen férfias,igényes,domináns,talpraesett és nem utolsó sorban kedves,nagyon humoros és diszkrét. CSAK Bp mert habár szeretem az utazásokat...de nem a világ másik végébe.
elérhetőséget kérek és fotó nélkül ne.
NEM ÉRDEKELSZ MÁSHOGYAN.
2-3 soros levelekkel nem tudok mit kezdeni, szeretem ha a partnerem agyilag is kihívás ,nem szeretnék buta férfiakkal ismerkedni. LEGYEN TÉMÁNK!
Ha már èrdekellek, vedd a fáradtságot és írj rendesen.
Add el magad :D :)
rólam annyit,hogy...
dohányzom, és ha ez probléma kérlek kerüljük el egymást.
Engem nem zavar ha te dohányzol, v sem.
Az alkoholt viszont nem kedvelem .
28 éves (latinos) telt nő vagyok.
Bpten èlek, szeretem az állatokat és a normális értelemmel rendelkező ízig vérig férfiakat.
Nem reagálok semmit mondó, vagy kör- levelekre..
Illetve okoskodó senkiknek se.
Tisztelet vagy van .. vagy húzz tőlem!
Valós élő nő vagyok, de aki nem regisztrált ne írjon nem reagálok. Akkor se ha csak káromkodni, szitkozódni, ocsmányokat tud írni :)
Nem veszekedni jöttem ide olyanokkal akiknek nincsen arcuk. Valszeg kamu is vagy.. Olvasás nélkül törlöm ;)
Hiába korrekt a leveled, akkor is csak regisztrált tagoknak reagálok. Elfogadod v sem... te dolgod.
túlèlem én is te is. :)
Mint mondtam, csak fotóval és elérhetőséggel, csak regisztrált tagok!
CSAK MAGYAROK!
KEZDEM UNNI A SOK MAJMOT. :)
KÖSZÖNÖM.
#4 "Annyi komoly és kedves nő van." Szerintem nem ugyanabban az univerzumban élünk.
A hölgyike bemutatkozása meg teljesen rendben van,csak önmagát adja.
Nagyon tetszik a "tisztelet vagy van ,vagy húzz tőlem!" parafrázis ahol rögtön példát is állít az elvárt nívóról. :D
Érvelési és helyesírási hibák tömkelege :D Aki szerint ez a szöveg arra hivatott, hogy kiszűrje a hülyéket, az tényleg úgy gondolja, hogy egy épeszű ember írni fog egy ilyen után?
A kérdező pedig megnyerte az internetet :D (#18) Szép volt.
Ugye tudod hogy ezt a kutya se fogja elolvasni? Aki igen az max jól beszól majd neked milyen hülye igényeid vannak. Ennek ellenére totál más fazonok fognak írni mint amire te vágysz és amit kiírsz. Tapasztalatból írom.
Röviden fogalmazz mert a pasik utálnak regényeket olvasni. Untatja őket. Én a helyedben simán szelektálnám őket és azonnal tiltanám is nehogy vissza írjanak, hogy te büdös riba.nc miért nem válaszolsz. Csak annak írj aki szimpi
Te különösen utálsz olvasni, ha a kifejtés első soráig se sikerült eljutnod...
"A kérdező pedig megnyerte az internetet"
Legbénább mondat ever.
ez valami Kolompár Afrodité, aki nem ismeri a helyesiras.hu weboldalt
viccnek is rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!