Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma az egyik társkeresőn ezt a női bemutatkozót olvastam. Férfiak, mit szóltok hozzá?
"Komoly kapcsolat reményében regisztráltam!
Bízom benne hogy hamarossan megtalálom azt a JÓMÓDÚ FÉRFIT akivel megy a családalapítás is!!!"
A Párom.hu-n találtam egyébként, és egy elég csinos nő van a fotókon. Legalább őszinte és ez díjazandó :D
Mi a véleményetek erről? Mennyire szerencsés egy ilyen bemutatkozó, és milyen férfiakat lehet vele bevonzani?
"milyen férfiakat lehet vele bevonzani?"
az olyanokat akik megfelelnek az említett elvárásoknak.
egyébként nem tudom mit vagy ezen kiakadva, csak itt a gyiken divat hogy a nők nem a pénzre mennek.
a való életben meg a nők bőven több mint a fele először megbizonyosodik a megfelelő egzisztenciáról, és csak azután gondolkodik komolyabb dologban.
mióta világ a világ, ez így megy.
csak vannak akik szándékosan tagadják ezt, mert jobban esik nekik így élni.
Nézd, a párom.hu-n 6-7X annyi férfi van fent mint nő. Ezért egy ilyen szöveggel tudod milyen férfiakat lehet "bevonzani" ? Jómódú és komoly kapcsolatot kereső férfit, aki családot akar alapítani.
Ezzel a szöveggel gyakorlatilag kiszűrte a csóró és csak dugni akaró férfiakat.
A jómódú azt jelenti, hogy tehetős, gazdag.
Na, a családalapításhoz nem kell feltétlenül gazdagnak lenni, oda elég egy normál egzisztencia is.
Másfelől pedig a a hölgy egy szóval nem írta, hogy azért kell neki gazdag csávó mert csak úgy tud családot elképzelni, hanem úgy írta, hogy "is", tehát legyen gazdag, aki készen áll a családalapításra is.
Tehát, hogy már értelmeztük is a szöveget, mert látom, ez eddig keveseknek sikerült, az utolsó az teljesen mellélőtt, jöhet a vélemény is:
Nem szimpatikus lotyó.
Nah az ilyen holgyek altalaban. Bevonnzak, a csak szexre utazo pasikat. Tudom mert en is ilyesmi tipusu noknek szoktam felkellteni az erdeklodeset, parszor dugunk aztan mehet ahova akar. Kiszurni?? Ne nevetess, pont ezzel teszi fel, a celkeresztet a homlokara. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!