Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért csak proli pozícióban dolgozó, alacsony fizetésű nők vannak? Elvárások meg miért magasak?
Aha... És mégis, melyik ez a társkereső, ahol a neve mellett!!! megjelenik a foglalkozása?
Ránéznék az orvos pasikra! ;)
És ha tanuló, akkor mi van? Az nem lehet értelmes, ugye? 25 éves koromig tanuló leszek, mert akarok valamit elérni a szakmában, szeretnék mesterdiplomát meg még egy alapszakot, hogy a leendő páromat azért válasszam, mert szeretem, ne azért, mert jól keres, és ha nem viselkedik normálisan, ne azért maradjak, mert nincs hova mennem és mihez nyúlnom. :) Ha valaki emiatt nem választ, egészségére.:) Azt vedd számításba, hogy általában nem áll meg az emberek többsége egy diplpmánál, amivel meg meg lehetne állni, sokan képtelenek a tervezett képzési időn belül, csúszás nélkül elvégezni. Az ember meg könnyebben mozog és talál párt a való életben, ha van szakmája, ráadásul gyanítom, hogy nincs is ideje annyit nézegetni az ilyen vackokat, mint egy egyetemistának.
Amúgy az ápolóval nem tudom "afasz a bajod, oké, nem a legnehezebb melók egyike, de nagyon nem mindegy, milyen ember végzi azt a munkát. De ez csak személyes vélemény, nem sok közöm van hozzájuk és az értékrendedhez. Ebből kiindulva viszont lehet, hogy az is alja neked, amire én azt mondom, lehet picsogni, de csináld utána és rájössz, mennyit kínlódott vele, függetlenül attól, hogy *úristenbölcsészkaronvanaszakjujmilyenszarlehet*...
Kérdező, Orbánisztánban élünk, itt még férfi csiliomosból is kevés van, nemhogy nőből...
Az elvárások meg azért magasak, mert még rájuk is jut 100 meg 100 pasas a társkeresőkön, megtehetik, hogy a legjóképűbbel, leggazdagabbal jönnek össze. A "suba subához" elv pedig nettó hugyotprédikálás.
Az ugyved baratom zoldsegkereskedo,mert nem tudna megelni a szakmajsbol. En meg mernok es ingatlanos vagyok.
Nem keresek tarsat. Az elettarsam 8 altalanost vegzett es nem latszik a kulonbseg egy egyetemi vegzettseguhez kepest.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!