Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy a magasságom mindig csak az alacsony lányokat zavarja?
Nekem a 170 centis pasik jönnek be. Hoppá
153 cm vagyok
Mellesleg mit érdekel mit gondolnak rólad az alacsony csajok ha megkapod a hosszú combú 170 centis csajokat?
Hm?
Miért lenne az? Nem értem a logikát. Az, hogy valakinek a magasabb férfiak tetszenek, semmi köze a saját magasságához.
Kövér embereknek is ritkán tetszik a másik kövér.
De az.
Főleg, hogy náluk az elég magas = a 190-200 centivel , mondom ezt lányként :D
Ne foglalkozz az ilyenkkel
Biztos az ilyen csajok arra vágynak, hogy állva tudják a barátjukat leápolni.
A 176cm okés számomra, pedig 170 vagyok én is. Én csak azért igyekszem magasabbakkal ismerkedni, mert gyakran hordok magas (8-10-13 centis) magassarkút, amivel ha együtt jelenünk meg, már kevésbé mutatnánk jól.
Velük tényleg nem érdemes foglalkozni.:)
Én 176 cm vagyok és nem szeretnék magasabb lenni. Nekem a 2 méteres emberek olyan esetlennek, lomhának tűnnek.
Soha nem érdekelt még egy lányt sem a magasságom. Engem se nagyon foglalkoztat. Nem értem mások miért tartják lényegesnek.
Azt hittem az a probléma hogy túl magasnak találnak :D hát figyelj, én 158 cm magas vagyok de tetszett már pasi (19 évesen mondjuk inkább srácot), aki 198 cm magas, de volt aki 170. A barátom 183 körül van asszem, de őszintén megmondom hogy alacsonyabbnak gondoltam. Jó, láttam pont valamelyik nap egy párt, a pasas olyan magas volt hogy a pöttöm barátnője a lányának tűnt. Ez attól még nem baj :p
Nem tudom mit problémáznak, bár legyen az a legnagyobb gond hogy "nem vagy elég magas". 176 szerintem épp ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!