Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasságom miatt tűnök gyereknek?
Alacsony vagyok, vékony, semmi mellem nincs, és az arcom is kislányos.
Ráncos, őszülő koromig kislánynak fognak nézni?
Nőiesen öltözködöm, odafigyelek a külsőmre, amit lehet kihozok belőle, de az emberek nem vesznek komolyan, mert 14-nek tűnök...bár annak kicsit komolynak, de akkor is csak egy gyereknek lát a világ.
Úgy érzem, ha magasabb lennék, nem lennének ilyen gondjaim...:(
158 cm, 45 kg, 22/N
Jesszusom, miért kell ebből ilyen ügyet csinálni? Én 156 centi vagyok és ehhez 47 kg, szóval picit teltebb vagyok nálad, de engem is gyakran néznek tininek. Pár hete egy sör vásárlásakor is személyit kellett mutatnom. Közben meg egyetemen tanítok. Nem kell ebből világdrámát csinálni. Az alacsony, vékony lányok is tudnak szexik lenni. Ha nem vesznek komolyan, az nem a külsőd, hanem a viselkedésed miatt van.
26/n
Pár év múlva fogsz Te még örülni ennek :-)
Egyébként hasonló cipőben jártam, csak én ffi vagyok.
18-19 éves voltam, amikor még automatikusan gyerekjegyet adtak bizonyos helyeken, akkor 13-14 évesnek nézett mindenki. Alacsony voltam (155cm, vékony, gyerekarcú) Na az akkor még igen nagyon zavart, 30 felett már inkább örültem neki. (Igaz, 20 éves korom körül nőttem még 13 centit)
Aztán jött egy válás, meg utána 4-5 kemény stresszes év, és a valódi koromnak megfelelőre, vagy még többre öregedtem. Inkább jönne vissza az az állapot, hogy 5 évvel fiatalabbnak néznek, de már nem fog :-(
Hát nem tudom...volt hogy egy harmincas pasi utánam szaladt az utcán, hogy olyan gyönyörű vagyok, és olyan nőies a kisugárzásom meg a mozdulataim, hogy nem tudott szó nélkül elmenni mellettem.
Szóval általában sok pozitív visszajelzést kapok. Csak nem attól a korosztálytól, amelyiktől szeretném...
Harmincasok ritkán vesznek észre, huszasok szinte egyáltalán nem, leginkább 15-16 évesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!