Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasságom miatt tűnök gyereknek?
Alacsony vagyok, vékony, semmi mellem nincs, és az arcom is kislányos.
Ráncos, őszülő koromig kislánynak fognak nézni?
Nőiesen öltözködöm, odafigyelek a külsőmre, amit lehet kihozok belőle, de az emberek nem vesznek komolyan, mert 14-nek tűnök...bár annak kicsit komolynak, de akkor is csak egy gyereknek lát a világ.
Úgy érzem, ha magasabb lennék, nem lennének ilyen gondjaim...:(
158 cm, 45 kg, 22/N
Szerintem is a kisugarzásod lehet kislányos,vagy finomabban szólva gyermekiesen naiv.Mivel eleve úgy állsz a dolgokhoz,hogy "na!gyermeknek tűnők" az kiülhet az arcodra,gesztusaidra vagy pl. A beszéd stílusodra.
158 cm vagyok 4x kilóval... 22 vagyok.Engem ha az utcán megszólítanak,akkor is átlag magázódva.Csókolommal köszönnek a gyerekek a házban,illetve a többi lakó "Jó napot"-tal (vagy éppen amilyen napszak van.) Nekem is fiatalos "baba" arcom van kissé,de nekem tisztelet parancsoló és komoly megjelenésem van.Szóval a külső (alacsonyság) nem ok arra a magatartásra ,amit te produkálsz ki az emberekből.Ameddig Te gyereknek érzed magad,addig mások is annak fognak vélni.
Ne gondolj erre!Próbáld meg teljesen kizárni!
Fogadd el magad úgy,ahogy vagy.Hidd el ha ez sikerül a világ reagál rá :)
Magassarkút meg csak,akkor viselj,ha kedved van hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!