Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn miért csak proli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn miért csak proli pozícióban dolgozó, alacsony fizetésű nők vannak? Elvárások meg miért magasak?

Figyelt kérdés
Én már régóta tolom másfél éve a társkeresőt, aktívan, minden nap 50 like ami ingyenes. De komolyan mondom sosem láttam még "orvos", "ügyvéd" vagy hasonló nőket, pedig a foglalkozás megjelenik a neve és életkora mellett. A 18-28 éves nők a korban hozzám illőek, de legfeljebb olyat láttam, hogy "tanuló" ami bármi lehet, de azonkívül mindenki "eladó", "ápolónő", "pultos", "asszisztens", sőt a mostani lány az meg "zöldségkereskedő". Nem azt mondom, hogy mérnök vagy informatikus legyen egy nő, mert ezek nem női szakmák, bár jól keresnek, de mégis miért minden nő az abszolút proli kategória a társkeresőkön, laza minimálbér vagy aközeli fizetéssel? Az elvárásul akkor mégis miért több, mint amit ők elértek az életben?
2017. júl. 23. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Ahol a fő vonzerő, hogy napi ötven like ingyenes, ott nyilván a prolik vannak többségben.

Te is ott vagy.

2017. júl. 24. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Engedd meg, hogy férfiként válaszoljak.

Én egyetemet végeztem, de a végzettségemmel helyben nem tudnék találni munkát, csak Pesten. Ha pedig ott kivennék szobát nem normális 60 havi ezért, akkor ugyanott tartanék, mint ha a itt helyben elmennék gyárba dolgozni, biztos fedéllel a fejem fölött, általam ismert helyen, nem mellékesen tizedannyi felelősséggel, mint egy nagyobb presztízsű munkahelyen. Egyébként meg a munka bármikor megszűnhet vagy a főbérlőnél kattanhat valami és azt mondhatja, hogy jövő szerdáig költözzek ki.

Ennek értelmében jelentkeztem is az itteni gyárba. Mellette szellemi szabadfoglalkozásúként próbálok még csinálni valamit, csak még eddig ennek a legális oldaláról semmiféle érdemleges tájékoztatást nem találtam sehol. Nem gondolom, hogy sokkal butább lennék, mint a többi egyetemista vagy azt végzett ember. Ugyanígy azok a nők se, akik zöldséget árulnak, kasszáznak, vagy ápolónőként dolgoznak (azzal úgy egyébként mi bajod van?). Különben meg ha a szüleivel lakik az ember, simán félre tud tenni még 110 ezerből is, úgyhogy egy összeköltözésnél se okozna problémát a pénz.

2017. júl. 24. 09:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

18-28 évesek között tuti nagyobb aránnyal fogsz találni tanulót vagy "proli szakmásat" (bár ezt még értelmiségiként is kikérem magamnak, hogy pl. az ápolónő az proli szakma lenne... életeket mentenek, könyörgöm... ill. az asszisztens is lehet jól kereső szakma). Már csak a kor miatt is. Ha minden jól megy az egyetemen, és nem kell évet halasztani nehéz vizsgák, Erasmus, pénzkeresés miatt, akkor 23 éves, mire vki megszerez egy MA-t. Ha PhD-zni is akar, akkor 25. Plusz azért egy-egy jobb álláshoz azért kell pár évet gyakornokoskodni is.

Pluszban akinek magas a fizetése fiatalon, az ritkán fog társkeresőre menni nőként, ha csinos is (mert gondolom, te sem a 120kilósakat nézegeted), mert 1) elkel offline is, 2) valszeg máshol fog párt keresni, mint egy átlag társkeresőn, ahol a pasik 80%-a csak mellékest keres az asszony mellé, egyéjszakásat vagy csak simán defektes (szerelmes az anyjába, 45 évesen a nővérével lakik, betegesen paranoiás stb.).

Amúgy meg van egypár nő, igen, akiknek az egekben vannak az elvárásai, de nem az összes.

2017. júl. 24. 11:12
 14/14 anonim ***** válasza:
47%

Középfokú végzettségem van és felháborító az, hogy, aki nem diplomás az már prolinak számít. Kikérem minden nem diplomás ember nevében azt, hogy "mi" is értékes emberek vagyunk. Egy zöldségárus, egy kaszában dolgozó nő, csak egy munkakört tölt be, amit valakinek el kell látni. Ettől független lehet nagyon tájékozott, intelligens, magas érzelmi intelligenciával rendelkező ember, aki akár a vásárlók napjait teheti szebbé egy kis odafigyeléssel, egy mosollyal. Az egészségügyben dolgozók pedig külön kategória: ott nem csak tudás, de végtelen empátia is szükséges. Senki, ne a 8 órában betöltött "szerepével" azonosítsa a másikat!! Ahogy vége a munkidőnek lehull a lepel és be kell menni a zöldséget árusító nőhöz....

Tegyük fel, egy nő jól keres, de képtelen háztartást vezetni, gyereket vállalni, nevelni, önállóan létezni akkor a pénze meg a lexikális tudása mit sem ér.

Jó lenne, ha nem csak a jólkereső, szép nők lennének "felruházva" pozotív tulajdonságokkal.

2017. júl. 24. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!