Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az olyan emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan emberekről, akiknek a társkeresős profiljában sok a helyesírási hiba?

Figyelt kérdés

Az illető férfi/nő hosszasan jellemzi magát, majd leírja, milyen lenne számára az ideális pár. Nagyon szimpatikus, szívhez szóló, amiket leír, viszont a kialakult kezdeti szimpátiát nagyon csúnya helyesírási hibák árnyékolják be.

Pl.: "nem egyéjszakás kallandot keresek", "normális pasit keresek, szintén budapesti lakóhejjel", "csakis hosszú halyú lány jöhet számításba", és hasonlók...

Ha ilyet láttok, mi a véleményetek az illetőről? Ha egyébként fotói és jellemzése alapján szimpatikus, akkor sem ismerkednétek vele emiatt? Esetleg már 1-2 helyesírási hiba is képes lehet kiváltani ellenszenvet? Kijelenthetjük, hogy a helyesen írni nem tudó ember valószínűleg az élet más területein is igénytelen lehet?

Hogy látjátok ezt a témát?

2017. jún. 2. 11:39
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
57%
Hogy a nullabbnal is nullabb :D
2017. jún. 2. 11:42
 2/29 anonim ***** válasza:
51%

Én emiatt kedvetlenedtem el egy ismerkedés során. Az adatlap még rendben is volt, de a cset már fájó hibákkal teli. Ilyenkor korábban mindig igyekeztem mielőbb elköszönni, de ebben az esetben belementem a telefonos beszélgetésbe és szuper volt, az első is órákig tartott, aztán minden nap 5-6! órákat beszéltünk míg végre találkozni tudtunk 2 és fél éve, most meg már együtt élünk és össze fogunk házasodni.

Én magyar - filozófia szakos volzam az egyetemen és ő is szereto az irodalmat, de matekból jobb, és inkább végül a gépek felé fordult tanulás és munka szempontjából. Okos, értelmes, tájékozott, széles látókörű férfi, akinek valamiért nem tökéletes a helyesírása, de nincs is rá szüksége évek óta...

Szóval nem lehet ennyiből teljes biztonsággal megállapítani semmit.

2017. jún. 2. 11:51
 3/29 anonim ***** válasza:
50%
Kiábrándító. Mennyi inteligenciát feltételezel egy olyan emberről, aki arra sem volt képes hogy normálisan megtanuljon írni? ALAP!
2017. jún. 2. 11:52
 4/29 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj, szerintem ez ne hagyd, hogy elriasszon. Az öcsém jelenleg mérnökinfóra jár és nagyon durván tolja, egy értelmes és tájékozott ember, viszont a helyesírásától falra lehet mászni. :D Gyerekkorában anyum szétkínozta tollbamondással, olvastatással, minden ilyen sz.rral, annyit sikerült belevernie, hogy a j vagy ly-t 70-80%-os bizonyossággal eltalálja. :D Amúgy lehet, hogy jobb lenne a helyesírása, ha érdekelné, de letojja, van ezernyi dolog, ami jobban érdekli.

Nekem gyerekkorom óta nagyon jó a helyesírásom, de olyan szőke vagyok sokszor, hogy elképesztő, én vagyok az elvarázsolt nő, akinek legalább a helyesírása jó. :)

Szerintem csak ezért nem érdemes leírni senkit (én sem rajongok a helyesírási hibákért, de akkor is).

2017. jún. 2. 12:00
 5/29 anonim ***** válasza:
61%

Ugy gondolom hogy egy atlag intelligenciaju es igenyu embernek igenye van magara. Arra ertve is hogy helyesen irjon. Teljesen mindegy hogy a munkahelyen kell-e irnia vagy sem.

Egy magyar ember tud helyesen irni es kesz. Persze vannak allando valtoztatasok es neha beugratos ragozasok, de azert....

Nem tudnek elkepzelni olyan kivetelt, hogy intelligens es kulturalt, igenyes ember alapbol nem ir heyesen.

2017. jún. 2. 12:00
 6/29 anonim ***** válasza:
81%
Mellesleg (ezt kifelejtettem) ha nem lenne ennyire netközpontú az ismerkedés manapság, nem is tudnád senkiről, hogy milyen a helyesírása csomó ideig. Lehet, hogy találkozol egy jó fej, aranyos pasival, akit megkedvelsz, és utána derül ki, hogy pocsék a helyesírása (régen így működött :)). Most pont a másik végéről kezdődik az ismerkedés, de pont ezért nem kell egyből leírni senkit.
2017. jún. 2. 12:03
 7/29 anonim ***** válasza:
53%
#5: A szöveged sz.rásig van helyesírási hibával. :D
2017. jún. 2. 12:04
 8/29 anonim ***** válasza:
54%

7es. Ha olyan balf.sz vagy h nem veszed eszre h ekezet nelkul irok akkor nagyon nagy bajok vannak a szemeddel.

Ne verd annyit es majd helyrejon :)

2017. jún. 2. 12:07
 9/29 anonim ***** válasza:
49%
#8: A vesszők is az ékezetek közé tartoznak? :D Te kis igénytelen.
2017. jún. 2. 12:08
 10/29 anonim ***** válasza:
56%
Kisebb helyesírási hibákon nem akadnék ki, de ez eléggé elszomorító. Inkább járja ki újra az iskolát, és aztán lépjen fel társkeresőkre!
2017. jún. 2. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!