Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bennem van a hiba? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba? Miért nem közelednek a férfiak?

Figyelt kérdés

Pontosítok, közelednek, csak nem olyanok, akikkel én szívesen ismerkednék. Úgy általánosságban más emberek véleménye jó rólam, csinosnak, okosnak, szépnek tartanak, még sem jön úgy össze az ismerkedés, ahogyan szeretném. Bennem lehet a hiba? Lehetséges, hogy nem mernek közeledni a férfiak? Mit tegyek, hogy ez változzon? Köszönöm a válaszokat!

25N

2017. máj. 22. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor lehet csinosabbnak gondolod magad, mint amilyen vagy, és ezt minden rosszindulat nélkül mondom.
2017. máj. 22. 14:25
 2/8 A kérdező kommentje:
A környezetem felől kapom a visszajelzést, ezért gondolom, hogy nem vagyok egy rondaság.
2017. máj. 22. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is hányszor mondták a környezetemben, hogy jól nézek ki. Attól még van szemem meg tükröm. Nyilván aki kedvel téged, nem fog lerondázni.
2017. máj. 22. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
De ha egyszer jó pasik nem próbálkoznak nálad(mert gondolom rájuk vársz), annak azért lehet oka...biztos csinos vagy, csak talán nem annyira.
2017. máj. 22. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Az jön, akinek te, így tetszel.

Ha másra vágysz, neked kell olyanná válnod, hogy amaz jöjjön. A kérdés, hogy megéri-e azért arculatváltani?

2017. máj. 22. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Arra még nem gondoltál ,hogy te közeledj olyanok felé akikkel te szívesen ismerkednél?

Hangsűlyozom az ismerkedés szót!Vagy így is derogál kiskegyednek?

2017. máj. 22. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Túl szép vagy így a vonzó férfiakat elijeszted így csak azok mernek leszóllítani akik annyora csúnyák, hogy már minden mindegy nekik.
2017. máj. 22. 16:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj. Mivel te vagy a nő, te választasz. Aki nem tetszik, azt elhajtod. Bármi oka lehet.
2017. máj. 22. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!