Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik szerint a külső az oka amiért nem találtok
párt! Mi az a külső tulajdonság, hiba ami miatt nem
vagytok sikeresek az ismerkedésben?
Ajjaj, indul a lavina! :D Lesz itt alacsonyság, soványság, "nem helyes" arc, és minden, ami anyagi és kézzel fogható! Hiszen tudjuk, minden kedves, aranyos lány kizárólag az Armani öltönyös férfiakat veszi emberszámba, a külföldiek pedig lehetetlenné teszik Budapesten az ismerkedést! :DD
F
2017. máj. 3. 17:54
Alacsony vagyok, vékony, kopaszodom, ehhez van egy hatalmas fejem, ami csak azért nem teljesen gömbölyű, mert aszimmetrikus. A szemeim semmilyen színűek, karikásak, beesettek, és a jobb egy centivel feljebb van, mint a bal. Mindenem görbe, pl. az orrom, a hátam, az ujjaim, a lábujjaim. Szőke hajam van és szőrös felsőtestem. Hirtelen ennyi jut eszembe, de biztos van még pár dolog.
2017. máj. 3. 18:00
2017. máj. 3. 18:02
várj, készítek egy kis popcornt :D
2017. máj. 3. 18:21
Megereszkedett arcbőröm van, furák a szemeim. Ráncos az orrmellékem és a homlokom, de kegyetlenül. Mindez 30 évesen. Elegendő ok ez is. A hajam is kicsit ritkul, de még csak olyan mikiegeres, nem vészes.
2017. máj. 3. 18:25
Tenni egyik se tenne érte,mert szeretnék sírànkozni.
Egy kisportoltsàg,megfelelõ jól fizetõ állás,ruhatár,kommunikáció,profi legyél szexben.
Ezek alapok hozzà.
2017. máj. 3. 18:38
Dagadt vagyok és 29 évesen úgy nézek ki, mint egy 22 éves kis pösc. Legalábbis erre tudom fogni, mert bizony-bizony nem sokan áldoznak arra, hogy megismerjenek haha.
2017. máj. 3. 20:34
172 cm vagyok, ez még nem is lenne olyan nagy baj, habár sok nő szemében 180 alatt nem vagy férfi. A nagyobb probléma inkább a vékony 60 kg alatti alkat és a nagyon fiatalos arc. 27 évesen nézek ki 18-nak. Ami viszont a nőknél szerintem nem szempont az a pénz. Ha nem vagy gazdag de jól nézel ki, akkor nyert ügyed van, ha viszont van pénzed attól még a hajadra kenheted, ha nincs meg a külső. Persze itt nem a milliárdosokról van szó.
2017. máj. 3. 20:37
Vékonyság (hiába teszek ellene, egy fura betegség miatt semmi hatása)
Arcforma (bár nem értem, miért)
Arcbőr (régen sok pattanás volt - szintén a betegség miatt - mára ezek eltűntek, némi heg maradt)
Van két fogam alul kb a száj szélénél, ami nincs, azaz ki se nőtt.
A magasság megvan, az állás megvan, az egyedül élés megvan, a személyiség megvan, az ambíciók megvannak.
Számít?
Ja, persze...
2017. máj. 3. 20:42
Ronda,kopaszodok,önbizalomhiány,gátlásosság,fèlènk vagyok,nincsen dumám!Csupán enny hogy meg èszre se vesznek a nők!
2017. máj. 3. 20:53
Kapcsolódó kérdések: