Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,25 felett! Milyen külső, illetve belső tulajdonság miatt tennétek C vágányra egy lányt?
Figyelt kérdés
2017. jan. 13. 22:22
1/29 anonim válasza:
Külső - csúnya
Belső - bunkó, beképzelt, gonosz, hazudós, lopós, rongálós, lehúzós, zaklató, kiabálós, veszekedős, kétszínű, fadarab az ágyban, nem nyeli le
2/29 anonim válasza:
Elmebeteg, önző, gonoszkodó, gunyóskodó, lenéző, közönyös, gőgös, hisztis, flegmatikus, akarnok, manipulatív, álszent, szűk látókörű, érdektelen, megbízhatatlan, hűtlen, rendetlen a környezetében, dohányos, plázapitsa, tájékozatlan, életképtelen, alpári, buta, lusta, ápolatlan, mértéktelen bla bla bla.
3/29 anonim válasza:
Attól,hogy nem nyeli le,elkell dobni?Ezen múlik egy kapcsolat?Undorító...
5/29 anonim válasza:
Következetlen, szexista/rasszista, külsőség-orientált, gyerekes
6/29 A kérdező kommentje:
Olyan nő,aki legalább egy cseppet nem hisztis - akaratos,nincsen.
C vágány! = ejtve van,legszívesebben többé a színét sem látnád!
2017. jan. 13. 22:37
7/29 anonim válasza:
Szerintem sincs olyan nő aki ne hisztizne valamiért.
8/29 anonim válasza:
Folyamatosan bulizhatnékja van, akár nélkülem is. Iszik, dohányzik, bunkó, alpári, trágár szavakat használ, túlságosan kirívóan öltözködik, egyéjszakás kalandokban vett részt, a nőket szereti, a nőket és férfiakat, szereti a Trónok Harcát. Komolyan nekem már elegem van, hogy az összes exem Trónok Harca mániás volt, de.nagyon.durván. Én meg nem szeretem, elegem van. Túl sminkeli magát, szinte csak a külső megjelenésére ad.
9/29 anonim válasza:
Fogalmazz már értelmesen kérdező!! C vágány ,istenem!!
10/29 anonim válasza:
Pedig olyan jóóóó a trollok arcaaaa most mééé mondóóóód ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!