Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ez így nincs rendjén?
Az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek, ha külsőleg nem vonzódom a barátomhoz? Tudom, most nagyon felszínesnek tűnök, akinek csak a külső számít, pedig nem így van. Nagyon szeretem a barátomat (nemrégen jöttünk össze), okos, kedves, meg tud nevettetni, jó hallgatóság, lelkes, meg minden, szóval teljesen beleszerettem a belső tulajdonságaiba, de külsőre egyszerűen nem jön be. De szeretek vele lenni, és semmiképp nem akarom elveszíteni. Mit kéne tennem? Kérlek segítsetek.
19/L
Minek jöttél vele össze addig, ameddig nem érzed úgy hogy ő az aki minden téren kell?
Amúgy eleinte én sem tudtam elképzelni a párommal a szexualitást meg a testi kapcsolatot, de külsőre tetszett.
Olyannal nem tudnék járni, aki nem tetszik egyáltalán. Idővel megszokod és megszereted a vonásait remélhetőleg.
Miért jöttél össze vele, ha nem is tetszik?
Szex milyen vele?
nemrég jöttetek össze, és máris nagyon szereted?
talán inkább biztonságvágyról lehet szó.
amúgy ami először idegesít, az csak rosszabb lesz idővel.
Igen, nemrég jöttünk össze, de nagyon szeretem. Mielőtt összejöttünk volna, sokáig voltunk barátok.
És azért jöttem össze vele, mert beleszerettem a belső tulajdonságaiba, és ez feledtette azt, hogy külsőre nem igazán jön be. De igen, tartok attól, hogy ez később még problémákat okozhat, De remélem, hogy igaza lesz a #3-as hozzászólónak, és idővel megszeretem a külső vonásait is.
Nem feküdtem még le vele, és egy jó ideig nem is tervezem még, szóval arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen vele a szex.
A külső igenis számít, kell a vonzalom. Ami amúgy kialakulhat később, közben is.
De hogy is volt ez? Úgy jöttél össze vele, hogy nem is tetszik, vagy közben "múlt el" a vonzalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!