Csak szerintem nincs ez így rendjén? (ajándék)
Bunkosag.
Raadasul rokon is.
Nekem van egy keresztfiam 7 eves, van egy 11 eves novere, es 7 ev ota miota a keresztfiam minden egyes alkalommal mindkettonek viszek ajandekot !
Pedig meg csak nem is rokon mint nalatok, baratnom gyerekei.
Felnott nokent lehetne ennyi esze, a gyerek az gyerek !
Beszéltél már vele erről? Ahány ház, annyi szokás, lehet, hogy neki ez így természetes, nem hiszem, hogy ok nélkül, bántó szándékkal teszi. Kérd meg, hogy inkább az egy gyerekre szánt összeget ossza el három felé. Két értelmes embernek nem okozhat gondot megbeszélni az ilyesmit.
A másik két gyerek keresztszülei így tesznek egyébként? Egyformán hoznak mind a háromnak?
Es te kérdezo veszel az ő gyerekeinek ajándékot már ha csaladrol beszélünk?
Mert az sem fér ha o vesz a keresztlanyanak plusz a tesoinak (gyerekeidnek) te meg ezt tok természetesnek venned!
Szerintem tedd meg te az első lépést vigyel a gyerekeinek ajándékot es hátha kapcsol. .
Egyébként nem bunkóság hisz nem azert kap a keresztlanya ajándékot mert"családtag" hanem mert keresztlánya.
Gondold el ha lenne 4)5-6 Gyere mondjuk eleg 3is Nehogy mar mind 3.nak vegyen ajándékot! Ez is túlzás azért!!
#5-nek igaza van.
Plusz tegyuk hozza, hogy egy embernek lehet tobb keresztgyereke is. Na, most ha visz az osszes keresztgyerekenek + azoknak a testvereinek is ajandekot, az eleg huzos.
Nálunk is csak a keresztgyereknek hoznak a keresztszülők ajándékot, a testvéreknek nem.
Igaz, egyik sem rokon, tehát ennyiben más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!