Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem nincs ez így...

Csak szerintem nincs ez így rendjén? (ajándék)

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van. A legnagyobbik gyereknek a kersztanyja a sógornőm. Ilyen alkalmakkor csak a nagynak hoz ajándékot, hiszen ő a keresztlánya... A másik 2 gyerek nem kap semmit, pedig ők is a testvére gyerekei.
2015. dec. 20. 21:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
A férjem húgának van két gyereke. A nagyobbiknak én vagyok a keresztanyja, a kicsinek nem. Teljesen természetes, hogy, amikor a nagynak (tehát a keresztfiamnak) veszek valamit,akkor a kicsi is kap. Ausztriában élnek és ott az a szokás, hogy szülinapkor a testvér is kap ajándékot, így mi akkor is mindkét gyereknek veszünk. Szerintem finoman mondd meg neki, hogy nálatok az a módi, hogy karácsonykor a keresztszülő a testvérnek is vesz ajándékot. Nem kell nagy dolog, csak valami kis apróság. Mondd meg neki, hogy a gyerekek még igen nehezen értik meg (ha megértik), hogy a testvérük kap ajándékot, ők pedig nem. Ha a másiknak más a keresztanyja és ő vesz mindkét gyereknek, hivatkozhatsz rá is.
2015. dec. 21. 22:04
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

11-12-es vagyok!

Pontozzatok le nyugodtan! De akkor is bunkóság nem vinni semmit se!!! Nem kell drága ajándék,senki se várja el,hogy a fizetését a más gyerekeire költse..

.. a nagynéniről van szó,nem egy baràtról!!! Főként,hogy a kérdező pedig vesz a nagynéni gyerekeinek!!! Fura hozzáállás! Látom páran nem értik a lényeget,de sebaj! :)

2015. dec. 21. 22:10
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk még szülinapkor is kap "a másik" vmi egészen apróságot.

Nekem sem lenne szívem nézni egy kisgyereket, amint látja,hogy a tesó bontogat, ő meg ott áll üres kézzel.

Max. ha nincs pénzük tényleg, akkor én vennék valamit a másik két gyereknek és mondanám,hogy adják oda. Bár az már eléggé megalázó.

2015. dec. 22. 05:48
 24/28 A kérdező kommentje:
Az értelmes embereknek köszönöm szépen a választ :)
2015. dec. 22. 09:36
 25/28 anonim ***** válasza:

de a sógorod vesz mindháromnak ajit?

lehet a keresztlánynak csak plusz ajándékról van szó a keresztség miatt részükről. nem?

2015. dec. 28. 16:57
 26/28 A kérdező kommentje:
Írtam hogy csak az egyiknek vesznek
2015. dec. 29. 14:18
 27/28 anonim ***** válasza:
a sógornődről írtad csak, hogy egyiküknek vesz csak. én meg a sógorodról kérdeztem.
2015. dec. 29. 21:08
 28/28 A kérdező kommentje:
Nincs sógorom...
2015. dec. 30. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!