Csak szerintem nincs ez így rendjén? (ajándék)
Ha nem rokon az más! Attól nem is várható el,hogy vegyen!
Ha rokon (ráadásul közeli), mint a kérdező (aki vesz a keresztszülő gyerekeinek) esetében akkor illik minden gyereknek venni,pl. ha esetleg nincs pénze ossza szét 3 felé azt az összeget,amit a keresztgyerekének szánna,így nincs plussz költség! Nekem nem lenne pofám csak egy gyereknek vinni,mikor 3-an vannak testvérek...nem is illik nem vinni!
Ez épp olyan,mikor babalátogatóba megy valaki és a nagyobb gyereknek (esetleg gyerekeknek) semmit se visz!
Elso vagyok.
Szerintem aki elvallalja a keresztszuloseget annak erre is gondolnia kell.
Annyira visszataszito, amit muvelsz. Megha igazad is van, ne legyel mar ennyire kicsinyes. Ne azt nezd, hogy a 2 kicsinek nem vesz semmit, hanem azt, hogy a nagynak vesz.
A sajat dolgodat konnyited meg igy, mert a sogorno nem fog magatol megvaltozni, az meg kobunkosag, ha szolsz neki.
Alternativ megoldaskent azt javaslom, hogy vegyel valami apro ajandekot a 2 kicsinek, es ha jon a sogorno, akkor add oda neki, es kerd meg, hogy adja azokat is oda a kicsiknek. Ha ettol sem esik le neki a tantusz, akkor tenyleg fogadd el ilyennek.
Kerdezo5os vagyok!!
Te meg azt fogd fel hogy nem rokoni alapon kap ajándékot hanem. Mert keresztlanyuk!!!!!
Es azt is hogy nem nem csak neked van a csalladban gyerek gondolom.
Es masnak sem tetszene ha csak a te gyerekeeid kapnanak!
Modorodrol meg ne is beszéljünk!!
Elvarod hogy ahany gyerek annnyi ajándék jár.
Vegyél te a gyyerekeidnek magadnak szulted es nem a sogornodnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!