Anyósom adott 50 ezer Ft-ot, hogy vegyünk a nevükben az egy szem unokájuknak karácsonyi ajándékot.4 éves kislányról van szó, szerintem mindene meg van, mit vegyek?
overál, lego, ifjúsági ágy, szobájába ha kell vmi új: pl szőnyeg, asztal, függöny, babzsák....
bérlet úszásoktatásra
bicikli
Már 3x bevittem játékboltba, de minden esetben azt csinálja, hogy a polc elejétől minden egyes darabra rámutat, hogy azt kéri, gondolkodás nélkül. Legyen az fiú vagy lány játék, meg sem nézi, csak mutogat.
Biciklije, babakonyhája van,duplóból óriási készlet, overál több is ( túl sok is), babaházat tőlünk kap, szobája be van rendezve, a babzsák jó lenne, de nem fér el a szobájában, de azt meg is tudom varrni, a kamasz testvérének én varrtam.
Mivel ő a harmadik lány a családban, rengeteg játékot örököl,van vagy 15 barbija, tényleg szinte minden.
Valószínű veszek pár mesekönyvet, valami nagy Play Dooh szettet, jó minőségű sok darabos színes ceruzát, jó korongfestéket ( ezek nagyon fogynak), talán egy Barbi autót, azt szeretne.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!