Mitol lehet gyulladt a kisfiam szeme?
Figyelt kérdés
Ma reggelre teljesen voros volt a szeme es picit meg is van dagadva.Azt mondta fáj neki.Nem tudom hogy a náthával osszefugésben van e de reggelre az orra is tele volt.Patikában azt mondták hogy valami virusos fertozes lehet az jon ki igy a kisgyerekeknél.Délelott elvittuk az orvoshoz de nem igazán mondott semmit azt kérdezte nem utotte e meg mondtam hogy nem hisz egész nap velem van (2,5 éves).Kaptunk szemcseppeket és szirupot.Holnap megyunk szemorvoshoz már elore félek mert ma is hárman fogtuk le.El sem tudom képzelni mi lehet ez igy egyik naprol a másikra.Volt kozuletek valakinek hasonlo?2013. okt. 30. 13:23
1/5 anonim válasza:
Kisfiamnak sűrűn van hasonló (évente 2x-3x), eddig mindig Floxal cseppet és kenőcsöt kaptunk rá. Azt mondják, kötőhártyagyulladás.
2/5 anonim válasza:
21 hónapos a fiam a bölcsödébe mindig nagyon csúnyán csipás egyik pénteken közölték hogy nem vihetjük mert fertőző. Itthon soha nem szokott. Két hete vagyunk itthon voltunk háziorvosnál és szemészeten is. Folyik az orra köhög szemcseppet kaptunk egyszer használtam csak mert piros volt a szeme. Egy darabig volt hogy én se tudtam reggel kinyitni a szemem mert annyira csipás volt és fájt is egy nap 5x csöpögtetett a szemembe a párom és most már rendben van. Szemészeten nem mondtak semmit ugyan azt a szemcseppet felírták mint a házi.
3/5 A kérdező kommentje:
Ophthalmo Evercil ezt a cseppet kaptuk azt mondja most nem fáj a szeme.
2013. okt. 30. 14:25
4/5 anonim válasza:
Kötőhártya gyulladás, ezt okozhatja felső légúti megbetegedés. ha tele van az orra nem szellőzik belül a rendszer, és sajnos sok helyen be is gyulladhat: fül, orrmelléküreg, szem. A fiamnak már kétszer volt, neki a Neomicin segített, ha csak váladékozott a szeme, de ha piros is volt emellett arra csak a Tobrex használt. Mindkettő recept köteles. Ha piros a szeme, vagy váladékos-folyamatos váladékozás, nem az ébredés utáni csipa- akkor fertőz, és nem mehet közösségbe.
5/5 A kérdező kommentje:
Vírusos fertözésünk van:(
2013. okt. 31. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!