Kisfiam fitymája hirtelen körben felszakadt fél centis sávban és nagyon gyulladt. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
egyik pelusozásnál még szép volt, aztán alvás után cseréltem pelót (4 óránként van annyi pisi, h van értelme cserélni) és megijedtem. Ennyire nagy területen még soha nem szakadt fel, nagyon piros, és láthatólag zavarja is ez őt. Nem engedi kamillázni, egyedül a kamillás fürdőben maradt nyugton. De ugye nem tehetem mindig fürdőbe. Nem tudom hogyan kezelhetném másképp, egyszerűen akkora erő van benne, h nem bírom lefogni is és kenegetni is. most 21 hós.2009. nov. 24. 22:52
1/5 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen menj el vele az orvoshoz!
2/5 A kérdező kommentje:
igen gondoltam rá, h reggel elviszem, de nem tudtam természetes -e, vagy nem. Kicsit aggódó típus vagyok, és nem tudom, nem reagálom-e túl. eddig szépen apránként ment a dolog. de ez ilyesztő. mitől lehet?
2009. nov. 24. 23:22
3/5 anonim válasza:
Haladéktalanul mutassátok meg orvosnak!
4/5 anonim válasza:
mi tunik ebben "termeszetesnek"?.mindenkeppen vidd orvoshoz
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. elvittem és hála istennek mosolyogva azt mondta : gratulálok a kisfia szervezete megoldotta egyedül a figymás kérdést. szépen felszakadt magától. adott egy kenőcsöt (phlogosam) azzal kell naponta 3-4 alkalommal kenegetni neki kb 4 napig. érdekes, ezt jobban hagyja. a kamillázást nem engedte. de én megnyugodtam h elvittem, így ha bárkinek bármi gondja akad, nyugodtan keresse meg a dokiját akárcsak én. biztos nem veszi zokon egyik orvos sem.
mégegyszer köszi mindenkinek!
2009. nov. 25. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!