Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ez így nincs rendjén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ez így nincs rendjén?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek, ha külsőleg nem vonzódom a barátomhoz? Tudom, most nagyon felszínesnek tűnök, akinek csak a külső számít, pedig nem így van. Nagyon szeretem a barátomat (nemrégen jöttünk össze), okos, kedves, meg tud nevettetni, jó hallgatóság, lelkes, meg minden, szóval teljesen beleszerettem a belső tulajdonságaiba, de külsőre egyszerűen nem jön be. De szeretek vele lenni, és semmiképp nem akarom elveszíteni. Mit kéne tennem? Kérlek segítsetek.

19/L

2016. júl. 7. 01:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Szóval szerinted van arra esély, hogy közben kialakuljon a külső vonzalom?

Úgy jöttem össze vele, hogy annyira tetszettek a belső tulajdonságai, hogy nem tartottam fontosnak a külsejét, csak most, hogy így átgondolom a dolgokat, rájöttem, hogy azért az is fontos.

2016. júl. 7. 15:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Első kapcsolatom oda vissza ìgy volt. Nagyon részegen egy estés (szex mentes) kaland volt leginkàbb. Bàr 1000szer fogadtunk örök hűséget egymásnak. Másnaposan kidobott reggel majd este megint felszedett.... Gyönyörű szemei voltak de kis túlsúly ami előtte nagy tulsuly volt szóval eléggé megereszkedve csìkosodva mindenhol. Eleinte nem is nagyon ment a,szex aztàn megtört a jég és ő volt aztàn a legszebb nekem.....Ma,rànézek a közös képeinkre .....de csunya...Szeretet megszépit mindent csak épp ha szereted de nem tetszik..... érdekes.
2016. júl. 9. 17:00
 13/21 anonim ***** válasza:
Szóval még a szeretkezéssel is váratni akarod 'jó ideig'? :D
2016. júl. 9. 17:39
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ő nem túlsúlyos, sőt, pont, hogy elég vékony. De nem is ez a probléma. Egyszerűen nem az én típusom. De remélem, hogy tényleg lehetséges, hogy a kapcsolat folyamán a külseje is megtetszik majd.

Karma Police. Igen, "váratni" fogom, mert hívő vagyok, és abban hiszek, hogy a házasság előtti szex tilos. Ezt a barátom is tudja.

2016. júl. 9. 18:00
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

>Igen, "váratni" fogom, mert hívő vagyok, és abban hiszek, hogy a házasság előtti szex tilos. Ezt a barátom is tudja.

Remélem, azzal tisztában vagy, hogy ez szükségtelen, egészségtelen és tökéletesen szembe megy egy egészséges kapcsoalt kialakításával. Borzasztó, hogy ez a hülyeség még ma is létezik.

2016. júl. 11. 10:41
 16/21 A kérdező kommentje:
10:41-es. Tudom, hogy a legtöbb ember nem ért egyet az én nézeteimmel, és én ezt el is fogadom, amíg nem pocskondiázza valaki azt, amiben én hiszek.
2016. júl. 11. 12:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Sztem ez még mindíg Jobb mintha a pasi AZ eseted lenne és füvel fával megcsalna!Majd megbarátkozol a külsejével és elfogadod öt igy idövel nálam is így volt nem AZ ideálom de a belsöje fogott meg!
2016. aug. 2. 23:41
 18/21 anonim ***** válasza:
34%

Dehát ti nem szerelmespár vagytok, hanem barik, akik most már dugnak is... :D

Próbáltad már lefújni poroltóval? Ki tudja, hátha úgy bejön majd... :D

30/F

2016. aug. 2. 23:54
 19/21 anonim ***** válasza:
34%

Ja nem, csak majdnem dugnak. Bocsi, most nézem, hogy a vaginád istené még egy darabig... :D

Külső vonzalom nem alakul ki később, mert pont az határozza meg az első benyomást... :) Aki nem tetszik, 2 nap múlva se fog... :)

2016. aug. 2. 23:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Egyszer nekem is volt egy olyan barátom, mint neked. Barátként kezdtük, összejöttünk. Kiskoromban tetszett, de ahogy telt az idő, az aranyos pofija megváltozott tini korára... Küzdöttem én is, de ebből ő semmit nem tudott. Végül ő szakított, mert az exét (3 évig voltak együtt) még nem bírta elfelejteni. Szerettem, de utólag rájöttem, hogy csak barátként, igazi szerelem nem alakult ki köztünk. 3,5 évig nem beszéltünk, odalett egy jó barátságom. Utólag (mióta újból beszélünk és jóban vagyunk) kiderült, hogy az exe miatt nem találta bennem azt a pluszt és már bánja, hogy így alakult. Ki tudja mi lett volna? Ettől függetlenül én úgy vagyok vele, hogy nekünk akkor sem lett volna közös jövőnk, hiába küzdöttem érte... Nekem fontos a vonzalom, a kémia (minden fajtája... egyetemen is azt tanulom, milyen véletlen.. :D). Utána (és még egy rövid kapcsolat után) találkoztam jelenlegi párommal, akivel 4 éve együtt vagyunk. Külsőre és belsőre is megtaláltam a (számomra) tökéletes férfit. Megtapasztaltam az igazi szerelmet, szeretet (ami nem szülői) és ő a legjobb barátom mindemellett! :)

Lehet, hogy kialakul köztetek szenvedély, nem tudhatja senki előre. Saját példámon én azt tanácsolom, hogy engedd el őt (nekem sem sikerült, csak az exemnek)... legyél valaki olyannal, aki "tökéletes" számodra ... akinek a hibái is tetszenek! Azért ne tarts ki mellette, mert sajnálod, vagy mert nincs más. Keress olyat, akivel átérzed a testi vonzalmat is minden porcikáddal. A te döntésed, sok sikert! :)

2016. aug. 3. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!