Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz az a közhely, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az a közhely, hogy egy nő sosem lehet 100%-osan elégedett magával?

Figyelt kérdés

A nők, bármilyen szépek, csinosak is legyenek, mindig találnak valami apróságot("bolhát") magukon, amiből elefántot kell csinálniuk? Ha a tükörben nézegetitek magatokat, mindig van valami, ami miatt elégedetlenkedtek? A teljes megelégedettség sosem lehet szerves része a női alaptermészetnek?

Hölgyek, mi a véleményetek erről a témáról, valóban így van?

2017. máj. 27. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez nem nem-specifikus dolog. Az ember folyton jobbat, többet szeretne. Ha nem, akkor valami problémája van, beletörődött a sorsába, leállt és már csak vegetál. Én testileg és szakmailag is keresem a fejleszteni való területeket magamon/magamban, folyamatosan. Jobb állóképesség, nagyobb szakmai tapasztalat, stb. Folyamatosan tanulok, fejlődök. Nekem ez az egyik legfontosabb dolog az életemben. És igen, ennek része az is, hogy kritikus vagyok magammal szemben, kívül-belül.
2017. máj. 27. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Annak is köszönhető, hogy elég nagy nyomás alatt vannak tartva a nők, úton útfélen az agyon fotoshoppingolt tökéletes alakú és arcú modellek tekintenek vissza ránk mindenütt, ezért sok nőnek vannak komplexusai még a legszebbeknek is, úgy vettem észre.
2017. máj. 27. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Már régen belenyugodtam, hogy sose lesz egy Pamela Anderson féle testem.Azt használom, ami van, akármilyen is.Ezért nem fogom magam 24 órából 48 órát ostorozni.Ha valakinek nem tetszik, forduljon meg. Felőlem oda megy ahová akar.A kritikáira meg nagyban sza...rok.
2017. máj. 27. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaz. Viszont egyetlen nő sem tökéletes (ahogyan egyetlen férfi sem), így mindig talál magán valamit, amiben tudna fejlődni. Amíg ez egészséges kereteken belül van, addig csak javára válik, természetes dolog, hogy mindenki fejlődni akar. Persze vannak, akik túlzásba viszik (túl sokat fogynak\híznak, illetve már a nőiességüket feláldozva kigyúrják magukat), de ők vannak kevesebben.
2017. máj. 27. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!