Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok sosem elégedett magammal?
Figyelt kérdés
Sajnos az alapvető tulajdonságaimon nem tudok változtatni. Csendes, visszahúzódó, kissé félénk lány vagyok. Igazából még párkapcsolatom sem volt, pedig a külsőmet illetően kaptam már dicséreteket, de szerintem nem vagyok se nem szép, se nem elég jó senkihez. A külsőmön is egy csomó mindent megváltoztatnék. A melleimet felvarratnám hogy szebben nézzen ki, póthajat is rakatnék, mert kevés, vékony hajam van. Műkörmöt is csináltatnék, mert a saját körmöm csúnya. Szemöldöktetoválást is csináltatnék, ami természetes, mert elég ritkás a szemöldököm is. Műszempillát is tetetnék fel, mert a szempilláimból is kevés van. Fogaimat is kifehéríttetném, mert nem elég szép fehérek. Sminkelni mindig szoktam magam illetve igyekszem mindig jól kiöltözni. Lemerném fogadni hogy ha ezeket megcsináltatnám magamon több pasi bukna rám.
2016. aug. 27. 13:50
1/8 anonim válasza:
Nekem ez a gondolkodásmód nagyon nem szimpatikus.Ha ezeket megcsináltatod az már nem is te leszel,de ez téged talán nem is zavarna.
2016. aug. 27. 13:55
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor hogy lehet hogy a férfiak többségének még is az ilyen nők tetszenek?
2016. aug. 27. 13:58
3/8 anonim válasza:
Engem a belső értékek izgatnak és a természetes külső.
2016. aug. 27. 14:03
4/8 anonim válasza:
Akkor miért nem csináltatod meg ezeket?Szépen össze lehet rájuk spórolni pénzt,nem kell mindet egyszerre.Persze a mellfelvarrás más téma.De először az önértékelésedet tedd rendbe,mert ha az nem oké,akkor sehogysem leszel magaddal elégedett,mindig csak a hibákat fogod magadon keresni.
2016. aug. 27. 14:05
5/8 anonim válasza:
Felszínes olcsó r..bi szeretnél lenni? Ezekkel a drága dolgokkal semmit se fogsz elérni. Csak pénzkidobás az egész.
Nem ezektől leszel valaki, tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy ha műbabává válsz, akkor többre fognak értékelni.
A csendességeden félénkségeden simán lehet változtatni.
Kezdj el önismerettel foglalkozni.
Alkalmazd a tükörmódszert: állj a tükör elé, nézz a szemedbe és addig ismételd, hogy "Szeretem magam." amíg tényleg meg nem szereted magad.
Kezdj el sportolni, élj egészségesen.
A mű dolgok nem te leszel. A természetességet a pasik sokra többre értékeli.
2016. aug. 27. 14:35
6/8 anonim válasza:
Gáz, ahogy gondolkodsz. Tehát megváltoztatnád a természetességedet egy mű nő tulajdonságaira és ettől remélnéd, hogy belészeressenek. Tegyük fel, sikerül. De ez csak a küllem. Attól még a belső világod nem fog megváltozni, tehát ideig-óráig elégedett lennél magaddal, aztán olytatódnak ugyanaz az elégedetlenkedés. Ti nők nagyon nagy tévhitben tudtuk élni - tisztelet a kivételeknek-, azt hiszitek folyamatosan el kell bűvölni minket férfiakat külsőségekkel. Nem így van ez, inkább a lelkeddel csábíts el minket, arra gyúrj rá, mert nem szimpatikus egy negatív nő, ahogy nektek sem egy negatív férfi.
2016. aug. 27. 14:42
7/8 anonim válasza:
Akkor Te most párkapcsolatot szeretnél vagy nyálukat csorgató pasikat, vagy kirakatbábú akarsz lenni? Hány éves vagy? Hogy miért nem vagy elégedett magaddal, annak az oka az, hogy éretlen vagy. Ha tetszik, ha nem. Lepontozhatsz, de te kérdezted.
2016. aug. 27. 14:48
8/8 anonim válasza:
Parancsolj, ime a koltseghatekony, termeszetes megoldasok a problemaidra:
- jo minosegu melltarto
- haj+koromnel en a DM 799 forintos haj vitaminjara eskuszom. Vaskormoket es gyonyoru fenyes hajat eredmenyez 2 honapon belul.
- szemoldokre megoldas ha megtanulod szepen megrajzolni illetve minosegi tartos festes is sokat dob rajta
- szempillara szempilla festes es ricinusolaj. Filleres megoldas mindketto..
- fogakra Rossmannban van fogpor, illetve remekul mukodo feheritos fogkrem.
Nem kell mup**csanak lenni ahhoz hogy jol nezz ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!