Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavarna ha egy nőnek elég sok kisebb plasztikai beavatkozása volt, de már elégedett a külsejével? (lent felsorolom)
Ezek voltak:
-szemhéj korrekciós műtét (túl vastag volt)
-hajvonalforma átalakítás (nyíl egyenes volt, most kifelé ível)
-orr műtét (a méretével voltak gondok)
-porcelánhéjas fogsor (a fogaim formájával volt a probléma)
-mell implantátum (nem estem túlzásba, de tök lapos voltam eddig)
Szóval ennyi, igazából csak az utolsót lehet megmondani szerintem.
És nem a szájam nincs feltöltve, és fenék implantátum sincs.
Szóval titeket ez zavarna?
Jobb eltitkolnom?
Ha itt megállnál, akkor nem zavarna. De ha majd pár év múlva jönne a ráncfelvarrás, meg a botox meg minden, akkor nagyon. Szóval ne ez legyen az életed, szerintem érted, hogy mire gondolok.
De mondom, ha ennyinél megállsz, és nem vagy műnő (mármint nem virít rólad ez a pár dolog), akkor oké :) 22/F
R*b*!
Miért nem a fontosabb dolgokkal törődtél?
Tanulás, munka?
Hajvonalforma,vastag szemhej azt gondolom h csak azokat zavarja akik nagyon (foloslegesen) kritikusak magukkal.Ha 20evesen ilyenekkel "foglalkozol",engem zavarna.
Orr,fog-elfogadhato,sokat dob egy arcon
Mell-ez meg egyes noknek belulrol kell
Osszessegeben hatareset a dolog,de inkabb sok
Engem zavarna...
Aki ennyi mi dent megcsinálzad magán annak olyan problémái vannak amik úgyis elő előjönnek, ha más nen gyerekvélalás körül, és én szeretnék gyereket majd.
A természetes dolgokat kedvelem, sokszor jobb egy totál lapos cici mint egy mű, ráadásul arra sem elég egyszer költeni azéletben...
foglalkoztam a tanulással is, és mellette a hobbimat is rendszeresen csináltam (yoga), és már elég magas szinten állok benne, szóval nem tudom hogy ezek miatt az életem más területeivel miért ne tudtam volna foglalkozni...
Ami kimaradt az a szociális élet, pont az elégedetlenség miatt a külsőmmel, de most már tetszem nagyon magamnak szóval ezt is pótolni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!