Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozó lányok:hogyan kezelitek azt, amikor van bennetek ambíció arra, hogy pénzt gyűjtsetek autóra-kisebb lakásra és párotok lassan de biztosan be akarja törni az ambíciótokat?
Figyelt kérdés
Olyan szövegekkel, hogy "minek dolgozol már annyit", "nekem bőven elég a 8 óra munka, szabadidőben pedig csak henyélek, nem érdekel semmi, neked is (a lánynak) is ezt kellene tenned", közben az anyjánál lakik 30év fölött is. Félreértés ne essék: egy nő munka mellett még bőven tud foglalkozni a párjával, tehát nem hanyagolás miatt mondja ezeket.2016. jún. 2. 18:39
1/6 anonim válasza:
Nem sokáig lenne a párom egy ilyen ember.
2/6 anonim válasza:
Ilyen mentalitású ember nem lenne a párom.
3/6 anonim válasza:
Ha a szüleimmel is szembementem anno, amikor azért verték ki a balhét, mert el mertem kezdeni dolgozni főiskola mellett, és szerintük minek, akkor ugyan minek törnék meg egy önállótlan pasi hatására?
4/6 anonim válasza:
Kérdés ha van ambíció az előre lépésre az életben a munkában akkor miért mérgezi magát a kérdező egy ilyen energiavanpirral? Képzelem milyen élvezet lehet ilyennel élni! (39F)
5/6 anonim válasza:
Nem lenne olyan partnerem, aki így vélekedik és viselkedik. Számomra alap, hogy ilyen téren is egy hullámhosszon legyünk, hasonlóak legyenek a jövőről alkotott elképzeléseink. Ráadásul olyan munkám van, ami tényleg sokszor jár lemondásokkal, baromi sok energiát kell belefektetni, de ez van, a párom megérti és támogat. Ha nem így lenne, már nem lenne a párom.
6/6 anonim válasza:
Én előkapnám, és megkérdezném tőle, hogy össze akar-e veled költözni, vagy mit akar tőled. Az összeköltözéshez lakás kell, és azt pénzért adják, pénzt pedig munkával szerez az ember. Ha ezt nem érti meg, akkor válóok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!