Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Dolgozó lányok:hogyan kezelite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dolgozó lányok:hogyan kezelitek azt, amikor van bennetek ambíció arra, hogy pénzt gyűjtsetek autóra-kisebb lakásra és párotok lassan de biztosan be akarja törni az ambíciótokat?

Figyelt kérdés
Olyan szövegekkel, hogy "minek dolgozol már annyit", "nekem bőven elég a 8 óra munka, szabadidőben pedig csak henyélek, nem érdekel semmi, neked is (a lánynak) is ezt kellene tenned", közben az anyjánál lakik 30év fölött is. Félreértés ne essék: egy nő munka mellett még bőven tud foglalkozni a párjával, tehát nem hanyagolás miatt mondja ezeket.

2016. jún. 2. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokáig lenne a párom egy ilyen ember.
2016. jún. 2. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen mentalitású ember nem lenne a párom.
2016. jún. 2. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szüleimmel is szembementem anno, amikor azért verték ki a balhét, mert el mertem kezdeni dolgozni főiskola mellett, és szerintük minek, akkor ugyan minek törnék meg egy önállótlan pasi hatására?
2016. jún. 2. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés ha van ambíció az előre lépésre az életben a munkában akkor miért mérgezi magát a kérdező egy ilyen energiavanpirral? Képzelem milyen élvezet lehet ilyennel élni! (39F)
2016. jún. 2. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne olyan partnerem, aki így vélekedik és viselkedik. Számomra alap, hogy ilyen téren is egy hullámhosszon legyünk, hasonlóak legyenek a jövőről alkotott elképzeléseink. Ráadásul olyan munkám van, ami tényleg sokszor jár lemondásokkal, baromi sok energiát kell belefektetni, de ez van, a párom megérti és támogat. Ha nem így lenne, már nem lenne a párom.
2016. jún. 2. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én előkapnám, és megkérdezném tőle, hogy össze akar-e veled költözni, vagy mit akar tőled. Az összeköltözéshez lakás kell, és azt pénzért adják, pénzt pedig munkával szerez az ember. Ha ezt nem érti meg, akkor válóok.
2018. máj. 12. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!